blaasjes over hele penis (aan de buitenkant)

  • #1

    ik heb een vraag.Ik had een jaar geleden last van kleine blaasjes of hoe de dokter het noemde "kippenvel". hij zei dit zal vanzelf weer over gaan ,maar ik heb er echter nog steeds last van en het veroorzaakt veel jeuk. het kan geen soa zijn (ik ben 14). De vraag is moet ik naar de dokter gaan om te zeggen dat het nog steeds niet over is of moet ik wachten tot het vanzelf over gaat ? ook ben ik iemand die relatief laat in de puberteit zit. ik heb een zwaardere stem maar niet heel laag en ik heb schaamhaar voor de rest niks (2 maanden 14). ook is de lengte van mijn penis klein heb ik het gevoel. en daar schaam ik me wel een beetje voor op de voetbal bijvoorbeeld, slap 5 centimeter stijf 9,5. Ik heb opgezocht hoe je het moest meten en dat heb ik ook gedaan. Ik hoop dat ik serieus genomen wordt en ik verwacht dat er iemand iets kan zeggen over late puberteit en die "blaasjes"

    alvast bedankt.

     

    Reageer
    #2

    bedankt dat jullie eerst antwoorden op andere dingen voordat je op mijn vraag antwoord 'dat waardeer ik erg'

    Reageer
    #3

    Je kunt aan het stellen van een vraag op het forum geen rechten ontlenen aan wanneer en in welke volgorde een vragen beantwoord moet worden. Het moet namelijk helemaal niet.  Soms moet je gewoon even geduld hebben.

    Het kippenvel, zullen waarschijnlijk plekjes van fordyce zijn. Een heel normaal verschijnsel tijdens de puberteit. Nagenoeg iedereen heeft ze. En ja ze gaan vanzelf weg. Maar dat kan  nog wel even duren. Ook daar moet je wat geduld bij hebben. Met de lengte van je penis is in principe niets mis.  Hij kan sowieso nog tot je 21ste groeien.

    Reageer
    #4

    Bedankt tandor

    Je hebt wel gelijk wat antwoorden betreft maar ik ben nu eenmaal ongeduldig... sorry daarvoor

    Reageer
Reageer op: blaasjes over hele penis (aan de buitenkant)


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief