Wat is dit?

 • #1

  Vorige week heb ik een soort ontstoken uiteinde van m'n plasbuis gehad (ik stuur een foto mee). Dat is weer over gegaan. Nu heb ik twee dagen geleden met m'n vriendin onbeschermde seks gehad (we hebben besloten zwanger te willen worden). Nu prompt twee dagen later heeft zij ook een rood plekje wn zeurend gevoel. Wat kan dit zijn?? Maak me best ongerust. Ik heb zelf nergens meer last van (heb wel nogal wat schimmelinfecties en eczeemklachten vaak). Dank je vast voor het antwoord

  Reactie
  #2

  dit is de foto van laatst, nu is het weer normaal

  Attachments:
  Reactie
  #3

  Het zou een infectie kunnen zijn, of een irritatie. Dat is moeilijk e zeggen zo. Misschien goed om toch even naar de huisarts te gaan.

  Reactie
  #4

  hi tandor, dank voor je supersnelle antwoord. Ik ben nogal hypochonder, kan het een soa zijn? Wat denk jij? Verder geen klachten. Thanks!

  Reactie
  #1

  Ik denk daarbij niet meteen aan een soa hoor

  Reactie
  #6

  Hi Tandor,

  Ik ben bij de huisarts geweest. Die zei: het is geen schimmel, maar verder kan het van alles zijn (soa in principe ook), maar het ziet er op het oog onschuldig uit. Een antwoord waar ik weinig tot niks mee kan. Ik laat me vanmiddag toch maar op soa's testen dan weet ik het tenminste zeker. Eens?

  Reactie
  #7

  Ik zie er eerlijk gezegd niet meteen een soa in. Maar testen kan dan natuurlijk geen kwaad. het zou ook een irritatie van het slijmvlies van de plasbuis kunnen zijn.

  Reactie
  #8

  Hi Tandor,

  Allereerst een mooi 2018 gewenst. De soa test heeft zoals verwacht niets opgeleverd, alles goed. Blijft de vraag wat het is, helemaal omdat het erger wordt en behoorlijk uitbreidt. Nog steeds geen jeuk, pijn oid. Nergens last van. Wat te doen?

  Attachments:
  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #1

  Ook voor jou de beste wensen voor het nieuwe jaar.
  Het is erg lastig om het zo te beoordelen. Je zou aan de huisarts een verwijzing kunnen vragen voor de dermatoloog...

  Reactie
  #10

  Hi Tandor,

  Daar ben ik nog een keer. Mijn vriendin krijgt ook steeds meer last. Plekje bereidt uit. Wat is er overdraagbaar buiten Soa's?? Schimmelinfecties?

  Tnx en groeten

  Reactie
  #1

  Een schimmelinfectie zou kunnen

  Reactie
  #1

  Wat heeft je vriendin voor klachten?

  Reactie
  #13

  paar witte plekjes binnenkant vagina en gevoelige huid rondom

  Reactie
  #14

  ze kreeg het binnen 2 dagen na de seks. Het breidt nu langzaam uit

  Reactie
  #1

  Het zou een schimmelinfectie kunnen zijn...misschien even naar de huisarts en ernaar laten kijken

  Reactie
Reageer op: Wat is dit?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief