vraag

  • #1

    Ik kom altijd zo snel klaar en ik vindt mn orgasmes ook lang niet meer zo intensief en lekker als een paar jaar geleden. Hoe komt dit? Ben 17 jr.

    Reageer
    #2

    ????

    Reageer
    #3

    Daar kunnen verschillende oorzaken voor zijn. Heb je dit vooral met masturberen?

    Reageer
    #4

    ja ben nog maagd. Ik gebruik altijd wat babyolie en dan kom ik zo in 30 seconden klaar. Met of zonder olie. Ik las ook dat mannen een soort g spot hebben ofzo maar hoe werkt dat dan en is dat niet een beetje gay zeg maar? niet dat daar wat mis mee is maar om een vinger in je kont te doen?? doen veel jongens dat?

    Reageer
    #5

    Dan kom je nog sneller klaar....

    Stop met de babyolie. Je kunt beter gewoon glijmiddel gebruiken. Het is overigens niet raar dat je zo snel klaarkomt. Met masturberen stimuleer je je penis altijd op dezelfde manier en raakt die daaraan gewend. Bovendien kan het zijn dat je niet altijd opgewonden genoeg bent.

    Mannen hebben overigens geen G-spot, maar je kunt met een vinger in de anus je prostaat stimuleren...

    Reageer
    #6

    Kijk je soms teveel porno? Daar kan het soms ook door komen dat je niet meer zo lekker klaarkomt. FF een pauzetje kan geen kwaad, kap er een paar weekjes mee en kijk wat er dan gebeurd!

    Reageer
Reageer op: vraag


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief