Grote opzete bult aan zijkant van mij penis

 • #1

  Hallo,

  Ik heb al tijdje last van een opgezette bult aan de zijkant van mijn penis in de buurt van mijn lies. Ook krijg ik af en toe steken in mijn buik en weet niet of dat hier mee te maken heeft. Heeft iemand hier ook ervaring mee of weet iemand wat het misschien kan zen.

  alsvast bedankt

  Reageer
  #2

  daar moet je toch echt mee naar de dokter! Dat kunnen wij zo niet beoordelen!
  echt doen hoor!
  Brenda

  Reageer
  #3

  Ik denk dat je ook maar naar de dokter moet gaan.

  Mijn ene bal is groter en harder dan de andere bal. Maar hij doet verder niet zeer ofzo en als ik erin knijp dan voel je dat ook wel een beetje in de kleinere bal voel je het wat beter. Dus die grote bal is niet pijnloos. Ik heb als het goed is wel een torsie gehad omdat ik op een dag best veel pijn aan één bal had en naar school moest. Dus geen tijd om op internet te surfen wat het was enzo. Maar heb ik nu teelbalkanker of komt het gewoon omdat de ene waarschijnlijk is afgestorven?

  Reageer
  #4

  Bij de meeste mannen is er verschil in grootte van de testikels. Ook kan er verschillend pijn gevoeld worden.
  'n Keer pijn aan je bal, hoeft geen torsie te zijn. Bovendien doet een echte torsie zoveel pijn dat je niet normaal naar school kunt gaan.
  Als de pijn nu weer over is hoef je je niet ongerust te maken.
  Als je meerdere dagen pijjn aan je ballen hebt: ga bij de dokter langs.

  Reageer
  #5

  Het is wel zo als ik mijn hardere bal knijp dat die soms geen pijn doet en als ik hem dan anders beet pak en ik knijp er in doet het wel ineens pijn. En die andere doet altijd pijn als ik er hard ik knijp.

  Hoe komt dit?

  Reageer
Reageer op: Grote opzete bult aan zijkant van mij penis


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MBVoeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief