klaarkomen terwijl je totaal niet opgewonden bent

 • #1

  Ik heb sinds vandaag een ongelooflijk ongemakkelijk gevoel.
  Het lijkt heel de dag al of ik tegen het punt aan sta om klaar te komen.

  Het vreemde is ik zit heel de dag op m'n werk en ik had er trouwens gisteren avond ook opeens spontaan last van.
  Toen het gebeurde schrok ik gewoon, ik stond eneens op en liep snel een rondje om te voorkomen dat het daadwerkelijk zou gebeuren.
  En op mijn werk ook, als ik ook maar iets voelde liep ik weer ff snel naar de wc, maar er is gelukkig niets gebeurt.
  Op mijn werk raakte ik trouwens door niets opgewonden ofzo, thuis de avond ervoor had ik een klein filmpje gezien wat me wel 'raakte'. Maar die ben ik snel weer vergeten, en denk daar ook niet meer aan.

  Iemand enig idee wat dit is en wat het heeft veoorzaakt, ik hoop heel erg dat ik er de komende dagen geen last meer van heb.

  Groeten,

  Jaap

  Reageer
  #2

  Jaap, jouw verhaal is zeldzaam maar niet uitzonderlijk. De psyche van de mens is een nog niet ontrafeld systeem. Mogelijk ben je inderdaad gemakkelijk aroused en kun je door een beperkte stimulans een organsme beleven.

  Dit komt vaak voor bij onervaren seksueel actieve mensen. premature ejaculatie wordt vaak als probleem ervaren dat gelukkig met opvoeding/psychotherapie en medicatie te verhelpen is.

  Ik neem aan dat jij verder geen problemen ermee ondervind. Je gevoeligheid zal afnemen naarmate je meer ervaring opdoet, en indien dit niet het geval is zou ik het eens bespreken met je huisarts.

  je bent niet de enige!

  Reageer
  #3

  Ik heb hier nooit eerder last van gehad.
  En inderdaar, veel ervaring heb ik niet.

  Maar als ik terug denk sinds wanneer het is gekomen dan is het door dat seks filmpje wat ik zag en normaal heb ik er geen last van maar nu voelde ik bijna een soort orgasme opkomen leek wel.
  En sindsdien heb ik er eigenlijk een beetje last van.

  Dit is toch gek, of is het misschien opgelost door af te trekken wat ik normaal eigenlijk nooit doe.
  Dan is het er "maar" uit om zo te zeggen.

  Reageer
  #4

  het is maar een idee, je zou voor een week of 2 even niks seksueels kunnen doen, bij mij werkt dit ook dan wordt je helemaal opgewonden. dan kom je inderdaad wel wat sneller klaar als gewoonlijk maar het is best wel fijn.

  Succes ermee

  Reageer
Reageer op: klaarkomen terwijl je totaal niet opgewonden bent


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MBVoeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief