Klaarkomen zonder gevoel

  • #1

    Beste mensen,

    Ik ben een jongen van 21 jaar. Iets meer dan 2 jaar zit ik met een probleem waar ik echt heel graag vanaf wil. Dat probleem is dat ik niks voel als ik klaarkom. Ja ik voel wel dat ik klaar kom maar het is geen plezierig gevoel meer. Nu ben ik er vorig jaar in juni 2022 achter gekomen dat ik een Soa had. Die was chlamydia hiervoor heb ik medicijnen gekregen en is het weg gegaan. Maar het lekkere gevoel is nog niet terug gekomen. Het is net alsof mijn toompje gevoel loos is. Ik voel wel als ik er een vinger op leg maar t is niet gevoelig als vroeger.

    Toen ben ik door gestuurd naar de uroloog en mijn klachten besproken. Hier kwam uit dat mijn bekkenbodemspier op spanning stond en dit de reden zou kunnen zijn. Dus dat de gespannen spier een zenuw beknelde voor het lekkere gevoel. Ik ben naar een bekkenbodem fysio gegaan en hier een half jaar geholpen. Mijn bekkenbodem spier staat niet meer op spanning al mijn klachten zijn weg behalve dat het lekkere gevoel nog niet terug is. Ik ben ook naar een seksuoloog geweest die wist het ook niet. Op internet krijg ik ook geen enkele oplossing gevonden dus ik hoop dat er hier iemand is met antwoorden.
    Kan het zijn dat ik het gevoel nooit meer terug krijg?

    Reageer
    #2

    Kan het zijn dat ik een bepaald stofje mis? Die zorgt voor het fijne gevoel?

    Reageer
    #3

    Daar kan ik zo geen antwoord op geven. Daar zou dan bloedonderzoek voor gedaan moeten worden

    Reageer
    #4

    Wat voor resultaat zou er dan uit zo’n bloedonderzoek kunnen komen? Dat er dan toch iets mist?

    Of kan het zo zijn dat mijn bekkenbodemspier toch nog niet helemaal hersteld is?

    Heeft u hier ooit eerder van gehoord van dit probleem? En heeft u misschien wat redenen waarmee het te maken zou kunnen hebben?

    Reageer
    #5

    Een bloedonderzoek zou kunnen aantonen of je hormoonspiegels wel op orde zijn.
    En je bekkenbodemspieren zou je moeten laten meten, daar kan ik zo ook niets over zeggen.

    Reageer
Reageer op: Klaarkomen zonder gevoel


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief