Klaarkomen lukt niet meer (man) 22 jaar

 • #1

  Ik heb sinds 4 dagen een probleem met klaarkomen,
  ik kan wel masturberen en hij wordt ook wel hard, maar ik kom niet tot het gevoel van bijna klaarkomen en dus ook niet tot het klaarkomen zelf, dit was eerder nooit zo, het ging vrij makkelijk als het maar lang genoeg duurde.
  zou iemand weten weten wat het zou kunnen zijn? of iemand ook eens gehad?

  ik heb er nog iets aparts bij..
  als ik mn rechter voet heen en weer wiebel voel ik een soort tinteling in de buurt van mn rechterbal. dit is geen grap.. ik stond er raar van te kijken dat elke keer als ik die voet wiebelde er een tinteling op die plek kwam, heel vreemd.

  ik begin een beetje radeloos te worden, en ben ook best bang door dit hele gebeuren.
  zou het iets met het prostaat kunnen zijn?
  ik hoop dat ik zo snel mogelijk antwoord krijg want ik begin me zorgen te maken en durf nog niet de stap te nemen naar de dokter te gaan,
  alvast bedankt

  Reactie
  #2

  Meestal is de oorzaak overstimulatie en fixatie. 99% van de an-orgasmie problemen is psychisch. En bij jonge mensen, ervanuitgaande dat er verder geen begeleidende negatieve symptomen zijn, kun je er wel vanuit gaan, dat de 'het' tussen de oren zit. Overmatige masturbatie, stress in het geval je met je partner samen bent zijn de meest voorkomende oorzaken. Maar ook 'niet lekker in je vel zitten' kan en negatieve invloed hebben op het orgasme.
  Raar genoeg, is een tijdje niet met seks bezig zijn vaak de eenvoudigste remedie. Als je dit niet kunt loslaten en als het ware verslaafd bent aan je dagelijkse rukfeestje, dan zijn er oefeningen om het orgasme weer op gang te krijgen, middels fantasierijke prikkelingen. Gebruik hiervoor géén audiovisuele stimulatie maar ga bij jezelf na welke situaties voor jou opwindend zijn. Als je dit lukt, stop dan en ga iets volledigs anders doen, thee zetten bijvoorbeeld. Laat de gedachte de gedachte en probeer geen orgasme te krijgen. Als je dit een tijdje (week, maand) achter elkaar doet, dan komt het meestal allemaal wel goed.

  Reactie
  #3

  Bedankt voor je reactie
  en het zou kunnen dat het tussen de oren zit.
  nogmaals wil ik benadrukken dat ik er iets
  anders vreemds bij heb. als ik mn rechtervoet wiebel. krijg ik een soort getintel rond mijn rechterbal misschien iets naar beneden zelfs tussen de bal en het prostaat. net zo'n gevoel als je spier een beetje tintelt automatisch, iedereen kent dat gevoel wel..
  ben toch best benauwd dat het iets ergs is.
  ik heb niet echt last van stress dat ik weet trouwens

  Reactie
  #4

  "Dokter, als ik hier druk dan heb ik daar pijn" -achtige klachten zijn bijna altijd niets.
  De geneeskunst is een wetenschap en er zijn logische verbanden tussen oorzaak en gevolg. Wellicht kan je huisarts iets over jouw klacht melden. Mij lijkt het niks.

  Reactie
  #5

  Ik ben het niet helemaal met de vorige reactie eens. Maar als ik jouw verhaal lees dan denk ik wel dat je overmatig gefixeerd bent op je genitaliën. Dat is binnen de psychiatrie geen binzonderheid maar het zou ook gezond zijn wat meer aandacht te geven aan andere lichaamsdelen. Als je dar zou doen, dan kan het best zijn dat jouw tintelingen-klacht verdwijnt als sneeuw voor de zon.

  Reactie
  #6

  Het is niet zo dat ik teveel aan masturberen denk alhoewel ik het regelmatig doe. Ik heb wel het gevoel dat ik minder opgewonden ben tijdens en vooraf.

  Is er een lichamelijke link tussen de rechtervoet en een plek rond de rechterbal? De tinteling rond bestaat nog steeds als ik eerst mijn rechtervoet op en neer wiebel en vervolgens zelfs als ik mijn grote teen op en neer beweeg. Het tintelt dan op de genoemde plek. Het voelt niet vervelend, integendeel. Voelt als een soort elektrisch schokje.

  Hoop op een antwoord,

  mvg

  Reactie
  #7

  Het is nu alweer een week later, en heb het weer eens geprobeerd. Het lukt nog steeds niet. Ik kom ook niet tot dat gevoel van bijna klaarkomen of wat dan ook, dat gevoel wat je rond je prostaat voelt als je het omhoog voelt pompen. Ik voel dat helemaal niet meer, wel komt er een beetje voorvocht uit, maar het lekkere gevoel is helemaal verdwenen en klaarkomen lukt totaal niet. Hoe hard of lang ik het ook doe, het lukt gewoon niet en ik begin me nu erg zorgen te maken. Ik heb op het internet rondgesnuffeld maar niemand gevonden met een vergelijkbaar probleem. Heeft iemand ooit eerder van dit probleem gehoord? Kan iemand me helpen? Ik durf eerlijk gezegd niet naar de dokter hiermee maar als jullie mij ook niet kunnen helpen is dat de enige optie. Ik begin een beetje bang te worden dat het iets ernstigs is.

  mvg

  PLEASE reageer 🙁

  Reactie
  #8

  Als je je zo erg zorgen maakt, dan is je schaamte een kleine belemmering en klein genoeg om je zorgen voorrang te geven. De dokter heeft geheimhoudigsplicht, dus je kunt vrijuit spreken. Dat je rode wangen krijgt, lijkt mij met jouw ongerustheid dus niet zo`n probleem.

  Doen, want misschien is er inderdaad echt iets aan dehand. Wij achter de computer kunnen het niet zien/voelen/ervaren. En de huisarts kan je vragen stellen en een onderzoek doen.

  Succes.

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Bedankt voor je reactie Els
  Je hebt gelijk. Ik ga morgenochtend een afspraak
  maken voor in de middag. Spannend maar toch wel
  noodzakelijk voor mijn gevoel.

  Ik zal laten weten hoe het is gegaan.

  mvg

  Reactie
  #10

  Dag zomaar, ik ben eigenlijk ook wel benieuwd wat het is, als de oorzaak toch niet psychisch blijkt te zijn. Dan hoor je dus bij die één procent waarbij het niet psychisch is namelijk. Laat je het weten? Wanneer schrijf je het op? Ik kan het pas aan het eind van de week lezen. Alvast dank je wel.

  Reactie
  #11

  Morgenmiddag rond 4 uur denk ik terug te zijn.
  Sowieso wel rond Half 6 zal ik wat gepost hebben hier.
  Geen dank.
  Hoop toch maar dat het psychisch is.

  mvg

  Reactie
  #12

  Hallo zomaar,

  Ik heb dezelfde klachten, (alleen niet met m'n rechtervoet). Wat was de oorzaak en gaat het vanzelf weer over?

  Bedankt.
  Peter

  Reactie
  #13

  Hoi Zomaar,

  Heb je de oorzaak kunnen vinden van je probleem?

  gr.
  Joep

  Reactie
  #14

  1 Jaar, 3 maanden geleden ben ik dit topic gestart.

  Het was na een paar weekjes over en heb
  er daarna geen last meer van gehad.
  Raak niet paniek..
  Bij mij zat het denk ik gewoon tussen de oren.
  Ik was teveel gefixeerd op het gewenste gevoel, waardoor ik het alleen maar bemoeilijkte.

  Mvg ( sorry voor de hele late reactie )

  Reactie
  #15

  Ik ben een meisje van 20 en heb wat langer dan 2 jaar een relatie, mijn vriend is 19. We hebben met seks nooit problemen gehad, kwamen vaak tegelijk klaar. Afgelopen juni kon ik ineens niet meer klaar komen, dit heeft even geduurd en ging vanzelf weer over. Nu is er het probleem dat mijn vriend niet klaar kan komen tijdens de seks. Dit is nu zo'n 2/3 weken aan de gang? Als hij masturbeert terwijl ik bij hem ben, lukt het wel. Hij zegt dat hij het wel voelt maar dat het gevoel langzaam wegtrekt. Ik heb bij de dokter navraag gedaan en ik kreeg te horen dat het kan zijn door een verandering in de relatie, wij weten dat dit niet het geval is want het gaat super tussen ons! De dokter heeft mij geadviseerd dat mijn vriend naar zijn huisarts moet gaan en mogelijk doorverwezen kan worden naar een psycholoog/seksuoloog. Ik ben nu erg bang dat er iets ernstigs aan de hand is of dat het aan mij ligt. Hij heeft nooit problemen gehad met klaarkomen. Heeft iemand dit ook gehad of heeft iemand tips?

  Reactie
Reageer op: Klaarkomen lukt niet meer (man) 22 jaar
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief