Plekje bij anus

  • #1

    Sinds een korte tijd heb ik een wit apart lelletje boven mijn anus ontdekt, ik heb al aambeienzalf gekocht maar ik maak me er toch wel zorgen om en vraag me sterk af wat het is heb ook nooit anaal contact gehad.

    Foto bijgevoegd

    Reageer
    #2

    Het lijkt in ieder geval niet op een aambei. Ik zou toch even naar de huisarts gaan en ernaar laten kijken.

    Reageer
    #3

    Bedankt voor uw snelle antwoord, enig idee wat het wel kan zijn?

    Reageer
    #4

    Dat is moeilijk te zeggen. Het zou een wratje kunnen zijn, maar dat is aan de foto wat lastig te beoordelen.

    Reageer
    #5

    Na de stoelgang merkte ik het eigenlijk pas omdat er soms kleine bloedsporen terug te vinden waren op het toiletpapier, ik wacht het nog wel even af en anders toch naar de ha wat ik liever niet doe

    Reageer
    #6

    Ik begrijp dat je het liever niet doet, maar als het een wratje is, een genitale wrat dus, is het wel belangrijk om dat te weten en er wat aan te doen. Ze zijn namelijk erg besmettelijk.

    Reageer
    #7

    Dan vraag ik mij wel af hoe het daar gekomen kan zijn aangezien ik nooit anale seks heb gehad of ook maar daar in de buurt en ook enige tijd zonder partner nu zit.

    Reageer
    #8

    Als het een genitaal wratje zou zijn, kan dat al veel eerder zijn opgelopen en daar hoef je dan niet perse anale seks voor hebben gehad. Maar daarom is het goed om naar de huisarts te gaan. Die kan het dan beter bekijken, zodat er in ieder geval duidelijkheid komt wat het is.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Het is ook echt een velletje waar je aan kunt trekken. Soms zit het inwendig maar ook wel eens uitwendig dan kan ik het voorzichtjes terug duwen. Verder ervaar ik geen pijn eraan. Wel stoor mij er enorm aan omdat het er gewoon niet hoort.

    Reageer
    #10

    Dan is een wratje weer minder aannemelijk.

    Reageer
Reageer op: Plekje bij anus


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief