Duizeligheid, onrustig in bepaalde situaties?

  • #1

    Een paar maanden geleden stond ik op het station te wachten op mijn bus 's ochtends, ik voelde me gewoon goed. Ik kreeg even zo een staar momentje en ineens bam ik werd superduizelig en misselijk. Ik wist niet wat er gebeurde dus was natuurlijk super bang, voelde echt alsof ik ging flauwvallen. Ben toen naar huis gegaan en me bed ingedoken.
    Nu heb ik een paar keer na die ochtend het nog een keer gehad, namelijk bij autotheorie groepslessen en toen ik opstap was in een grote zaal.
    Gister ben ik naar de bioscoop geweest (eerste keer in 3 jaar weer) en toen ik daar zat en de film begon werd ik ook heel onrustig. Heb de hele film neus in mond uit geademd.. Wat ik nu niet snap, hoe kan het dat ik op plaatsen waar ik niet echt een kant op kan als er iets gebeurt, heel onrustig word? Ik heb het ook als ik in de bus naar het station zit, maar als ik vanaf daar dan de bus naar school pak ben ik ineens niet meer onrustig. (Naar station toe is trouwens wel langere rijstijd dan naar school). Ik vind dit echt super vervelend.. Ik kan ineens geen dingen meer doen die ik altijd zonder problemen heb gedaan. Ofja het kan wel, en ik dwing mezelf soms ook om het te doen omdat ik anders alles ga ontwijken,maar waar komt die onrust toch telkens vandaan?? Serieus ik wil hier echt vanaf.. Als iemand weet wat dit kan zijn dan hoor ik t heel graag! Btw ik heb geen claustrofobie, het is meestal gewoon op plekken die een combinatie hebben van (veel) onbekende mensen en waar ik niet binnen 3 tellen in de buitenlucht kan staan als ik onrustig word.

    Reageer
    #2

    Je klachten lijken een beetje op angst of paniekaanvallen. Spanningen en stress zouden dat kunnen veroorzaken. Praat eens met je huisarts hierover.

    Reageer
Reageer op: Duizeligheid, onrustig in bepaalde situaties?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief