misselijkheid in de avond

  • #1

    Hee, ik ben een meisje van 18 en ik zit ergens mee: ik ben elke avond als ik in bed lig misselijk. Zo misselijk dat ik niet meer kan slapen en soms wel tot half vier wakker lig. Het is echt net alsof ik elk moment kan gaan overgeven, maar toch voelt het ook weer niet zo.
    Soms begint de misselijkheid als 's avonds op te komen, en soms heb ik er helemaal geen last van als ik in bed lig. Maar als het er eenmaal is, slaap ik amper.
    Ik word het nu eigenlijk beu, want ik slaap echt niet goed meer. Ik heb het er met mijn moeder over gehad en het begon met dat ik ergens zenuwachtig voor was en dat ik dan misselijk werd. Maar nu ben ik geen eens ergens zenuwachtig voor en het hoeft ook niet! En waarom zou ik het dan niet elke avond zijn?
    Zou het misschien toch tussen mijn oren zitten en moet ik mij er overheen zetten, of even langs de huisarts?

    Reageer
    #2

    Het is natuurlijk wel vreemd, die misselijkheid, dus naar de huisarts zou ik sowieso even gaan als ik jou was. Maar mocht die nu niets kunnen vinden, en de misselijkheid blijft, zijn er wel hele goede tabletjes tegen. Het middel heet Domperidon, en is gewoon te koop bij de drogist. Het zijn kleine tabletjes, en bij mij werken ze altijd perfect. Heel af en toe word ik 's nachts ook misselijk wakker, en als ik dan zo'n pilletje neem zakt het direct af. Maarja, het is natuurlijk bedoeld om zo af en toe te gebruiken, dus of het je probleem echt zal oplossen.....?

    Succes ermee!
    Evi

    Reageer
    #3

    EERST DE HUISARTS. Daarna de Acupunturist!
    tabletjes helpen maar even, beter is de oorzaak aanpakken, dit kan de acupuntuur goed! Sterkte Brenda

    Reageer
    #4

    Ik ben 12 en over 4 dagen ben ik 13 ik ben bijna elke avond misselijk ik weet niet wat het is maar soms denk ik dat ik moet overgeven ik heb dit ongeveer sinds 2 weken wat moet ik doen?

    Reageer
    #5

    En hoe lang is dat dan al? Spanning voor een nieuwe school misschien? Lager onderwijs afgelopen? Je vertelt een beetje weinig over jezelf. Trouwens, gefeliciteert met je 13e!

    Groetjes

    Reageer
    #6

    Hoi, ik ben laura 21jaar.
    Ik heb al een hele periode heel veel last van mijn maag en darmen. Ik heb een paar maand in Afrika gewoond en heb daar een serieuze darminfectie opgelopen. Daar een cocktail aan medicijnen gekregen, ook bij thuiskomst laten checken in tropisch instituut. Had wrs een parasiet gehad maar die is nu verdwenen. Toch heb ik nog ontzettend veel krampen ter hoogte van de dikke darm. Daarnaast ben ik ook elke avond kotsmisselijk (gevoel te moeten overgeven) en maag- en darmkrampen.

    Stoelgang is hele tijd diarree geweest, maar is nu weer oké. Ook de laatste dagen veel krampen rechterbovenbuik onder ribben. Verder ben ik moe, slaap slecht (had ik vroeger ook wel al) en heb het gevoel in een luchtbel te leven (alsof ik in een waas leef) beetje rare uitleg maar dat is waar ik nu mee zit.

    Reageer
    #7

    Hallo ik ben in de avonden als ik in bed lig ook heel vaak misselijk /hoofdpijn
    Wat kan dit zijn

    Reageer
    #8

    Te veel gegeten voordat je naar bed gaat? Slik je medicijnen? Zo ja, welke?

    Lola

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Hoi,

    Ik ben 19 jaar en ik ben ook elke avond misselijk. Ik ben hiervoor naar de huisarts geweest en die zei dat hij niet wist waar de oorzaak ligt. Nou denk ik zelf dat het aan mijn pil ligt. Eerst slikte ik hem 's avonds en dan was ik 's ochtends heel erg misselijk. Nu slik ik hem 's ochtends en ben ik 's avonds heel erg misselijk. Dus dames misschien ligt het wel aan je pil. Tijdens mijn stopweek ben ik totaal niet misselijk!!

    X Amanda

    Reageer
    #10

    Probeer de pil dan eens tijdens de maaltijd te nemen en kijk of de misselijkheid dan wegblijft

    Reageer
    #11

    Hallo, ik ben 21 jaar en ik heb sinds kort last van misselijkheid s'avonds. Nuja dit valt nog redelijk mee maar toch voel ik me anders dan anders.. Als ik net heb gegeten lijkt het dat het er terug uit moet.. Ik ben de laatste tijd ook zeer moe.. De eerste dag dat dit begon was ongeveer een weekje e half geleden, en ik voelde me echt niet goed. Duizelig en die misselijkheid.. Wat zou dit kunnen betekenen? 🙁
    Ik weet zeker dat het niet aan mijn pil ligt, want ik neem hem allang en heb er nu pas last van.

    Reageer
    #12

    Misschien een virusinfectie. Als de klachten aanhouden en je niet echt ziek gaat worden(griep) ga dan even naar de huisarts en laat even bloed prikken op de ziekte van Pfeiffer.

    Reageer
    #13

    Hoi ik ben een meid van 24 jaar en al tijd savonds en snachts kotsmisselijk inderdaad het gevoel dat alles er uit moet maar dat is niet zo . De pil is het bij mij niet daar ben ik allergies voor. Huisarts weet het ook niet. Hij heeft me getest oom verschillende voedsel en fruit om te kijken of ent daar aan ligt uitslag krijg ik nog

    Reageer
    #14

    Hallo ik ben aksa 16 jaar
    Ik heb dit al een tijdje dat ik misslelijk word in de avond rond 6u en7 voel ik me nog prima maar daarna heb ik het weer zitten het begint echt beu te worden enige wat ik kan doen is op men buik liggen en het help maar amper
    tips voor wat ik kan doen????

    Reageer
    #15

    Is dat na of voor het avondeten?

    Reageer
Reageer op: misselijkheid in de avond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief