help aub

  • #1

    Hallo
    Ik ben een meisje van 18 jaar, ik heb ontzettend moe, heb hoofdpijn en ik krijg onverklaarbare blauwe plekken. ik had een blauwe plek op mijn rechteronderbuik en die is nu precies iets groter geworden ook is er 1 erboven gekomen. Op mijn benen krijg ik ook blauwe plekken dit heb ik a lang. Nu is dit ook zo op mijn armen?
    Herkent iemand dit?
    Ps ik weet morgen normaal uitslag van mijn bloed maar toch ...

    Reageer
    #2

    Ik vind dit verdachte symptomen, zowel vermoeidheid als blauwe plekken. Beiden zouden kunnen wijzen op problemen met het bloed, en de bloedcellen. Verstandig dat je naar de huisarts bent gegaan en dat er bloedonderzoek is gedaan. Is de uitslag inmiddels bekend?

    Reageer
    #3

    er is niets mis in mijn bloed, ik snap het niet ...

    Reageer
    #4

    Wat ze de huisarts dan van al die blauwe plekken en dat je zo moe bent de laatste tijd? Had hij geen verklaring, en wat was zijn advies aan jou?

    heb je al meer informatie gelezen over purpura? Weet je wat dat zijn? Lijkt dat op de plekken bij jou? Lees: http://www.kiesbeter.nl/medische-informatie/medische-encyclopedie/trombotische-trombocytopenische-purpura/purpura/

    Reageer
    #5

    Hij heeft niets gezegd .. twas mijn moeder die ging voor mijn uitslag en zo sta ik weer evenver joepie! pft ...
    Heb nog altijd barstende hoofdpijn

    Reageer
    #6

    Ik lees net dit onderwerp, en ik vraag mij eigenlijk ook af wat de huisarts vertelde toen hij de plekken zag en, naar ik mag aannemen, onderzocht heeft? Anders zou de huisarts toch geen bloed laten onderzoeken, als hij daar geen aanleiding voor ziet? En nu het bloedonderzoek geen uitsluitsel geeft, is er dan geen reden verder te zoeken? Wat is dan de diagnose die de huisarts heeft gesteld? Zijn het misschien onschuldige vlekken zoals bijvoorbeeld urticaria misschien?

    Reageer
Reageer op: help aub


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief