rugpijn, pijn in ribben,borstbeen

  • #1

    hee, ik heb af en toe, (ongeveer 1x in de 3 maanden) last van mijn rug en ribben, borstbeen.
    die pijn is dan best wel erg. ik merk ook dat ik dan zwaarder ga ademen. 3 jaar geleden had ik het voor de eerste keer. en sindsdien komt het steeds weer terug. ik probeer veel verschillende dingen ertegen, meestal pak ik gewoon een paracertemol en leg ik een warme pittenzak op mijn rug. dan ga ik naar bed, als ik de volgende ochtend wakker word dan is het weg. soms komt het de dag erna weer terug. ik heb echt geen idee wat het is.
    als ik de huisarts bel om een afspraak te maken dan moet ik maar een paracetemol nemen en in beweging blijven.
    Groetjes.

    Reageer
    #2

    Ik vind het ook erg lastig een oorzaak te benoemen zonder meer medische gegevens. Het lijkt mij toch dat de huisarts hier meer tijd aan zou kunnen besteden, want misschien levert een lichamelijk onderzoek wel meer gegevens op.

    Een oorzaak die de klachten zouden kunnen veroorzaken is hyperventilatie, meestal veroorzaakt door spanning en stress.
    Is dat het geval bij uw klachten, dat er op die enkele dagen meer spanningen zouden kunnen zijn waardoor uw ademhaling minder goed gaat, onbewust.

    Reageer
Reageer op: rugpijn, pijn in ribben,borstbeen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief