Vibrerend gek geluid diep ademhalen

  • #1

    Ik heb sinds vandaag bij het diep ademhalen een gek gevoel ten hoogte van de bovenkant van mijn maag. Het lijkt aan het eind van de ademhaling een soort geluid te horen wat lijkt op pjiew/piepend(klinkt gek)
    Ik ben bekend met chronische hyperventilatie op en af klachten zoals een opgeblazen gevoel en af en toe benauwdheid en veel lucht in slikken. Kan dit een gevolg zijn van de hyperventilatie?

    Reageer
    #2

    Dat kan, het zou ook een luchtweg infectie kunnen zijn.
    Als het aanhoudt of verergert, laat dan je huisarts het beoordelen.

    Reageer
    #3

    Ben wel al maanden lang aan het kwakkelen met verkoudheden. Eindelijk redelijk er van opgeknapt. Ook geen idee of dit al langer gaande maar vandaag merkte ik het in ieder geval pas op.

    Bedankt.

    Reageer
    #4

    Aantal weken geleden de huisarts laten beoordelen. Moest een aantal keren goed diep doorademen maar uiteraard toen niks te horen. Alle aanvullende onderzoeken waren ook goed. Gevraagd waar het geluid dan vandaan komt, zijn verklaring is lucht dat ergens langs gaat(maag/stembanden). Hij maakt zich geen zorgen, geluid is er bij bepaalde moment van diep ademhalen nog steeds dus blijkbaar hoort dit bij mij.(stress/verkeerde ademhaling en spierspanning)

    Reageer
Reageer op: Vibrerend gek geluid diep ademhalen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief