Vleermuis geraakt

 • #1

  Hallo allen,
  Ik fietste gister naar huis toe rond 1:45 naar huis toe. Onderweg langs het bosrand raakte een dier mijn nek, aangezien het zeer hard aanvoelde deed me dit denken aan een vleermuis. De plek heeft geen open wonden maar het doet wel pijn en is wat rossig. Volgens het RIVM, moet je bij elk contact met een vleermuis, een medicatie kuur ontvangen, vandaar de vraag: moet ik hier voor mee naar de huisartsen post en benadrukken dat ik een medicatie kuur wilt ontvangen of zit ik me druk te maken om niks?

  Reageer
  #2

  Je zit je druk te maken om niks en je hoeft de huisartsenpost daar zeker niet mee lastig te vallen.

  Je weet om te beginnen niet eens zeker of het een vleesmuis was,het kan net zo goed een tak geweest zijn. En daarnaast heb je geen enkel risico gelopen,aangezien je niet bent gebeten of anderszins gewond bent geraakt.

  Reageer
  #3

  Bedankt voor jouw bericht Suzan. Ik ben nu nog heel erg in de stress omdat ik zo onzeker ben over het nou wel of geen vleermuis was en in mijn gedachte ga ik weer uit van het slechtste geval.

  Reageer
  #4

  Al was het een vleermuis,dan maakte dat nog niet uit.

  Je bent immers niet gebeten.

  Reageer
  #5

  Zijn vleermuis beten dan gelijk zichtbaar? Ik meende dat omdat ze zo klein zijn dat het heel moeilijk was om te zien of je nou daadwerkelijk wel of niet gebeten bent.

  Reageer
  #6

  Je zou het zeker gevoeld en gezien hebben

  Reageer
Reageer op: Vleermuis geraakt
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief