Lever?

 • #1

  Hallo,

  Ik heb de laatste tijd nogal vaak last van misselijkheid en dan vooral na het eten van vettige dingen of na het drinken van alcohol. Ik heb in de afgelopen 3 jaar nu twee keer Pfeiffer gehad, misschien dat dat er iets mee te maken heeft. Als ik iets vettig eet of iets alcoholisch drink dan gaat het onder m'n ribben heel erg steken, na een poosje zakt dat naar beneden naar m'n darmen die gaan borrelen en waardoor ik last krijg van winderigheid en daarna ben ik aan de diarree.

  Ik hoop dat u een verklaring heeft.

  Reactie
  #2

  Twee keer Pfeiffer kan niet. Waarschijnlijk was je of niet goed hersteld van de eerste keer of het was totaal iets anders.

  Dit geeft wel aan dat je algehele conditie niet erg sterk is. Dat kan tot gevolg hebben dat wat meer belastende voedingsmiddelen direct een reactie geven.

  Wees voorlopig wat voorzichtig met zwaardere voedingsmiddelen, maar ga in ieder geval flink aan je algehele conditie werken.

  Reactie
  #3

  Ik ben twee keer getest op de ziekte van Pfeiffer. Twee keer positief bevonden en twee keer een andere vorm van de ziekte van Pfeiffer. Tussen door ben ik getest of de Pfeiffer genezen was, en dit was het geval. Zo is het aan mij vertelt.

  Mijn algehele conditie is verder goed, ik voetbal 2 keer in de week en 1 keer in de week een wedstrijd. verder fiets ik elke dag minstens drie kwartier en wielren ik ook regelmatig en eet ik regelmatig, afwisselend en gezond.

  Reactie
Reageer op: Lever?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief