Injectie Baarmoederhalskanker

 • #1

  Is het waar dat je verlamd kan raken van de injectie, en dat je ziek kan worden en dood kan gaan?
  Geef a.u.b antwoord want ik weet het gwn niet meer!!

  iemand die het niet meer weet en zaterdag de prik moet halen!el

  Reactie
  #2

  Haihai. Ik kan mij voorstellen dat je vragen hebt en misschien wel nerveus bent over de prik ter preventie van baarmoederhalskanker.

  Hiervoor heeft de regering een speicale website gemaakt. Lees die eens goed door, en als je dan nog steeds vragen hebt, dan helpen we je graag verder.

  Doei!

  Oh ja, dit is de website over de inenting tegen baarmoederhalskanker.

  http://www.prikenbescherm.eu/

  Reactie
  #3

  de gevolgen van een inenting tegen baarmoederhals kanker zijn niet bekend, de bijwerkingen niet, maar ook niet hoe de vaccinatie precies beschermd. Het zou het HPV virus moeten stoppen dat 1 van de oorzaken van baarmoederhalskanker is.
  het is eigenlijk een soort proef om te kijken hoeveel minder baarmoederhalskanker er gaat voorkomen, dat kunnen ze pas na vele jaren zien.
  De keuze voor deze vaccinatie is dus moeilijk, er staat vandaag b.v. weer een stukje over in de Telefgraaf, ook op Internet kun je veel informatie vinden. Ga daar eens kijken/
  Er is in Nederland een Vereniging Kritisch Prikken, die waarschuwt voor de bijwerkingen van alle vaccinaties. Dingen die gewoon niet verteld worden!
  Vaccinaties hebben allemaal voor en tegens, het is alleen zo jammer dat veel mensen zich daar niet in verdiepen en een bewuste keus maken, er hoort b.v. een bijsluiter bij de vloeistof, maar is er iemand die die te zien krijgt?
  Zijn de bijwerkingen voldoende bekend?
  Iedereen hoort een weloverwogen keuze te maken, wel of geen vaccinatie en dat kun je pas doen als je voldoende bent voorgelicht.
  het blijft dus een vrije keuze.
  niet bang zijn dus, maar wel informatie lezen en dan besluiten wat je wil, het is geen verplichting.

  Brenda A

  Reactie
  #4

  Ga toch maar googelen, vooral naar het verhaal van Gabi in
  de verenigde Staten, ga op je gevoel af of je dit wilt of
  niet. Ik heb een tweeling van 15 - zij gaan niet.
  Het is te wazig, er zijn te veel gevallen bekend waar het
  schrijnend mis gaat, ik heb zitten huilen toen ik Gabi en
  haar moeder hoorde. Succes meid!

  Reactie
  #5

  als je er zo over denkt ga dan niet het enigste wat ik je kan zeggen op dit moment is dat alles wat hun zeggen waar die prik voor dat dat niet zo is en ik zou het niet doen die prik is nergens goed voor dat maken ze je alleen wijs wrm wil ze iets bestrijden wat je eigenlijk niet hebt er zit meer achter die prik maar goed eenmaal als je aan de onderwerp begint zit je vast aan een lang verhaal en om dat verhaal kort te maken kan ik je alleen zeggen niet doen want je zult er spijt van krijgen

  Groetjes Anoniem

  Reactie
  #6

  Een infectie met HPV verloopt vaak ongemerkt. Het afweersysteem van uw lichaam pakt het virus aan en ruimt het op. Vaak is HPV binnen een jaar uit uw lichaam verdwenen. Soms blijft het virus veel langer in uw lichaam zonder dat u daar iets van merkt.

  Sommige soorten HPV kunnen op den duur baarmoederhalskanker veroorzaken. Het zijn de virussen HPV16 en HPV18 die 70% van de gevallen van baarmoederhalskanker veroorzaken. De rest wordt door andere soorten HPV veroorzaakt.

  Baarmoederhalskanker komt gelukkig maar weinig voor. In Nederland krijgt ongeveer één op de 160 vrouwen gedurende hun leven baarmoederhalskanker.

  Heel zelden veroorzaakt HPV ook andere vormen van kanker zoals: anus-, penis-, vagina- en keelkanker.

  Lees verder op de website van het Nederlands Huisartsen Genootschap over 'HPV en baarmoederhalskanker':

  http://nhg.artsennet.nl/kenniscentrum/k_voorlichting/NHGPatientenbrieven/NHGPatientenbrief/HPV-en-baarmoederhalskanker.htm

  Reactie
  #7

  hay ik heb er al 2 van de3 gekregen en ik voelde mijn arm niet meer na de tweede

  (echt gebeurd)

  Reactie
Reageer op: Injectie Baarmoederhalskanker
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief