Waar heb ik last van?!

 • #1

  Wie herkent dit?

  Ik heb nu al een maand last van de volgende zaken. Enorm benauwd en kortademig. In het begin ook veel last gehad van hoofdpijn. Licht voelen in mijn hoofd. Duizelig en extreem misselijk zijn. Zodra ik op de bank lig, dan kom ik even tot rust en zodra ik opsta beginnen alle klachten weer. Ik ben al bij de huisarts geweest en uit bloedonderzoek bleek dat al mijn waardes perfect in orde zijn. Mijn bloeddruk is wel wat aan de lage kant, maar niet zorgelijk laag, aldus de huisarts.

  Ik merk dat ik mijn dagen heel moeilijk, en steeds moeilijker, doorkom. Ik kan bijna niet meer alleen thuis zijn met de kinderen, omdat voor hun zorgen echt een tol van me eist. Ik ben ten einde raad. Waar heb ik last van?!

  Reageer
  #2

  Heb je veel stress of spanningen?
  Doe eens de test op:
  https://www.dokter.nl/hyperventilatietest/

  Reageer
  #3

  Jouw score uit de Hyperventilatietest was 45

  De antwoorden die je gegeven hebt, laten zien dat er een aanwijzing is voor hyperventilatie en daarmee voor een tekort aan CO2.

  Dit is het resultaat van de test.

  Mijn bloeddruk was zojuist 102/67. Is dit prima?

  Reageer
  #4

  Je bloeddruk is goed maar je hyperventileert wel. En dat verklaart dan ook je klachten wel. Ga naar een fysiotherapeut voor ademhalingsoefeningen en spierontspanningsoefeningen

  Reageer
Reageer op: Waar heb ik last van?!
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief