Help! Ziek van curry?

  • #1

    Goedendag! Ik was voor het avondeten bij mijn vader en we hebben daar tosti’s gegeten, hij heeft ze klaargemaakt met curry. Ik zag na het eten dat hij de fles curry terugzette in de voorraadkast.  Ik dacht gelijk: o nee. Ik keek op de fles en ja hoor: na openen in koelkast (7 graden) en beperkt houdbaar.

    Hij eet niet super veel curry en de fles is waarschijnlijk al maanden oud (geopend).  Kan ik er ziek van worden? Ik ben heel bang.  Ik probeer de boel te relativeren maar ik ben echt heel bang. Mijn buik was onrustig toen ik thuiskwam, maar ik weet niet of dat door de curry kwam of door de angst.  Mijn vader zegt dat hij al jaren op die manier sauzen bewaard en dat hij er nog nooit ziek van geworden is.  Hoe groot is de kans om ziek te worden van curry?

    Reageer
    #2

    Ik kan niet in de fels kijken... je zou diarree kunnen krijgen

    Reageer
    #3

    Ik moest naar het toilet en mijn ontlasting was zacht, plakkerig en oranje van kleur.  Zou dit door de curry kunnen komen?

    Reageer
    #4

    Dat zou wel heel erg snel zijn, dus denk niet dat het van de curry was

    Reageer
Reageer op: Help! Ziek van curry?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief