Paar vragen

 • #1

  Hallo,

  Ik heb en paar vraagjes. Ik ben geboren met hypospadie maar komt dat misschien doordat ik te weinig testosteron had in de baarmoeder ofniet? Iemand in mijn familie heeft het ook dus waarschijnlijk is het erfelijk maar betekent dat dan dat ik wel genoeg testosteron had in de baarmoeder maar dat het gewoon ergelijk is. En ik denk dat ik een testosteron tekort heb. Ik ben nu 15 jaar bijna 16 en als ik dat heb bijvoorbeeld al een tijdje heb waardoor ik achterblijf in de puberteit maar als ik testosteron krijg toegediend dat ik dan weer normaal ontwikkel en dat alles wat achterbleef weer ingehaald word. Of kan dat niet meer dan?

  Reageer
  #2

  ?

  Reageer
  #3

  Hey,

  "Uppen" van je topic helpt hier niet hoor!

  Je moet hier op het forum gewoon even geduld hebben voor je vraag wordt beantwoord, de moderator is niet 24/7 online. Hij doet dit vrijwillig en dan mag je niet verwachten dat je à la minute en nog gratis ook een antwoord krijgt.

  En het maakt niet uit of je vraag dan onder of boven aan staat,je komt vanzelf aan de beurt.

  En als je vindt dat jou vraag spoed heeft,moet je 112 of je huisarts bellen. Daar zitten wel dag en nacht mensen voor je klaar.

  Reageer
  #4

  Dat heeft met testosteron niets te maken. Ik heb in een ander topic van je al geschreven dat je dit met huisarts moet bespreken

  Reageer
Reageer op: Paar vragen
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief