Astrazeneca en de pil

  • #1

    Ik ben gevraagd of ik  AstraZeneca wil, ondanks het feit dat ze dit vaccin niet meer onder de 60 gaan inzetten. Ik heb naar aanleiding daarvan nog een vraag. Ik ben namelijk 18 jaar, ik slik de pil en ik ben gewoon gezond (geen allergieën, risicogroep etc.). Ik vroeg me af of je met die combinatie van de pil en AstraZeneca een nog grotere kans hebt op trombose of andere vervelende bijwerkingen?

    Aangezien uit onderzoek is gebleken dat in Nederland 8 op de 400.000 vrouwen last had van vervelende bijwerkingen als trombose in de leeftijdscategorie 23-65. Maar verder wordt eigenlijk niet echt specifiek een goede reden gegeven om het vaccin niet te gebruiken bij mensen onder de 60. Alleen het feit dat ze het alleen bij ouderen inzetten, omdat de bijwerkingen van corona voor jongeren een stuk minder zijn en dus een stuk minder gevaar lopen dan mensen boven de 60 en dat er 8 op de 400.000 vrouwen last had van bijwerkingen. Ik was benieuwd of jullie hier meer over weten en mij misschien een advies zouden kunnen geven?

    Reageer
Reageer op: Astrazeneca en de pil


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief