Reflux

  • #1

    Hallo, ik heb een probleempje. Ik word soms wakker snachts door maagzuur. Maar nu voelde ik aan me hart op mijn borst en het voelde alsof het niet meer klopte dus ik was half geschrokken. Zo begon het, maar toen ging ik recht in me bed zitten En  toen moest ik boeren en en voelde ik zuure opspringen en een lichte pijn steek gevoel. Maar mijn vraag is kun je van maagzuur of reflux klachten duizelig worden en zijn en ook nog hartoverslagen en soms beetje trillen. Omdat ik dit opzocht maar eigenlijk vind het het antwoord nergens dus ik vroeg me af kan je hartoverslagen redelijk veel en duizeligheid krijgen door een reflux ook of is het eerder iets anders?

    Reageer
    #2

    Ja het zou kunnen. M

    Reageer
    #3

    Dankjewel, vanacht had ik het weer en mijn hartslag was opeens heel onregelmatig. Kan je dit ook krijgen van maagzuur een onregelmatige hartslag? En kan dit kwaad of is dat ongevaarlijk? Alvast bedankt voor de hulp.

    Reageer
    #4

    Veel mensen hebben een tekort aan maagzuur, waardoor een slechtere vertering, waardoor zuurbranden en andere klachten. Zou kijken naar onderliggende problemen.

    Reageer
    #5

    Dat komt dan niet direct door het maagzuur, maar kan welk door een opgezette maag worden veroorzaakt. Kwaad kan dat niet

    Reageer
Reageer op: Reflux


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief