Dikkere rechterbeen dan rechts.

 • #1

  mijn hele leven heb ik al dat een been “ voller “ is dan de ander. Mij moeder heeft me nooit ervoor naar de huisarts of ziekenhuis gebracht ervoor. Ik ben nu 21 jaar en ben toch wel benieuwd wat het kan zijn. Ik heb vooral problemen met broeken dragen omdat het toch nooit goed past. Iemand enig idee wat dit kan zijn?

  ( mn been is volledig pijnloos. Als ik intensief actief bezig ben krijg ik af en toe wel last en merk ik dat me enkel iets zwakker is aan diekant )

  zie afbeeldingen!

   

   

  Reageer
  #2

  En bedoel uiteraard dat mn rechterbeen dikker is dan mn linker! Oeps typefoutje!

  Reageer
  #3

  Hey,

  Je ziet op de foto idd een duidelijk verschil. Maar ik denk niet dat je via internet moet gaan vragen of zoeken wat het zijn kan. Over het algemeen kom je dan bij de meest akelige aandoeningen uit,terwijl daar 9 van de 10 keer geen sprake van is.......

  Maak gewoon een afspraak met je huisarts en bespreek het. Dan weet je gelijk of het iets is wat " bij jou hoort " of dat er wel verder onderzoek naar de oorzaak gedaan moet worden en door wat voor wat voor arts. Dat is de kortste en (minst stressvolle) weg om meer te weten te komen.

  Succes, groetjes Suzan

  Reageer
Reageer op: Dikkere rechterbeen dan rechts.
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief