Wat zijn toch die bultjes op je tepelhof (man)?

 • #1

  Hoi John,

  Ik vroeg me de laatste tijd iets af. Wat zijn nu eigenlijk die bultjes op je tepelhof? Ze komen uitsluitend tevoorschijn wanneer de tepel ''hard'' is. Als ze ''zacht'' zijn is het maar minimaal te zien en voelen. Ze voelen hard aan wanneer de tepel hard is. Ik ben tijdens het zoeken op internet het volgende tegengekomen: de kliertjes van Montgomery. Zou dit het kunnen zijn? Op de andere tepel zitten ook een aantal van die bultjes. Kleiner, maar wel precies dezelfde. Dan zou het waarschijnlijk niks ergs zijn neem ik aan. Er is een foto bijgevoegd om te verduidelijken waar ik het over heb.

  Het gaat eigenlijk alweer wat beter wat betreft de angststoornis. Ik leer mezelf aan te relativeren. Er kwamen ook zoekresultaten voorbij zoals borstkanker (Wat blijkbaar ook mannen kunnen hebben) maar die heb ik voorbij laten komen en heb mezelf er niet bang mee laten maken. Ik weet dat Googlen niet slim is voor iemand zoals ik maar ik wilde graag weten wat die bultjes zijn en ik zoek de bevestiging over wat ik denk dat het is.

   

  Ik heb ze trouwens al zo lang ik me kan herinneren. Dat is ook wel handig om te vermelden.

  Reageer
  #2

  Dat zijn gewoon talgkliertjes

  Reageer
  #3

  Oh, is dat het? Anti climax 😅 wel blij hoor dat het maar talgkliertjes zijn. Had ik zo mijn best gedaan om zelf overtuigend erachter te komen wat het was...

  Gaan ze trouwens wel ooit weg? Ik heb er geen last van hoor. Ze zitten er alleen al best een tijdje.

  Reageer
  #4

  Best mogelijk dat ze blijven. Ze zitten er niet zomaar maar hebben een functie. En iedereen heeft ze

  Reageer
  #5

  Oké. Dan mogen ze inderdaad wel blijven 🙂

  Reageer
Reageer op: Wat zijn toch die bultjes op je tepelhof (man)?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief