“bultje” op tepelhof

Online ZorgZus
  • #1

    Hoi,

    Ik heb een bultje op me tepelhof die ook pijn doet. Ik heb het vanmorgen ontdekt. Ik viel me al op dat mijn tepel een soort van licht pijn deed als de douchestraal erop kwam. Maar ik dacht dat zal wel niks zijn. Dat was 3 dagen geleden.

    Gisternacht wilde ik gaan slapen en ging ik op mijn buik liggen. Maar ik voelde dat ik niet lekker lag omdat mijn tepel zich geïrriteerd voelde.

    Vanochtend werd ik dus wakker en voelde ik over die plek waar het irriteerde. Toen voelde ik dus dat er een bultje was gekomen en elke keer als ik er met men vinger overheen ga dan voelt dat vervelend aan.

    Weet iemand wat dit is en of het normaal is?

    Reageer
    #2
    Reageer
    #4

    Goedemorgen,

    Ik was even op dit onderwerp aan het zoeken op internet en kwam op jou uit. Ik heb het namelijk ook. En weet niet wat het is?! Ben jij er toevallig al achter. Ik hoor graag van je!
    Groetjes

    Reageer
    #5
    Reageer
    #6

    het zelfde heb ik ! ik ben er mee naar de dokter gegaan omdat ik me er zorgen over maakte.. maar de dokter zij dat er een steen in een kliertje zat (: maar laat t voor de zekerheid altijd even nakijken.

    Reageer
Reageer op: “bultje” op tepelhof


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief