Geen pfeiffer wat wel?

 • #1

  Ik ben erg vaak ziek. Soms wel 1 a 2 keer per maand. Dit gaat wel gepaard met betere maande.
  Ik heb dan opgezwolle klieren en griepachtige klachten.

  Nu ging ik bloedprikken omdat ik al 7 weken ziek ben. Eerst buikgriep, toen keelontstekkng, daarna longontsteking en nu goed verkouden. Alsof er geen einde aan komt.

  In het bloedbeeld zag de dokter pfeiffer en mijn eiwitte waren verhoogd en natuurlijk ook de onstekingswaarden. Toen nog een test voor pfeiffer, deze was negatief. Dit was 2 jaar geleden ook al zo met hetzelfde bloedbeeld.

  Ook ben ik altijd oververmoeid en na een lange werkdag, krijg ik minstens 1x in dr week verhoging of zelfs koorts en dit neemt ook weer snel af. ( de volgende dag is het vaak weg)

  Wat kan dit zijn? Zijn er ziektes die hier op lijken? Ik ben al naar de internist gestuurd, maar dit duurt nog een tijdje. Ik ben dus eigenlijk wel benieuwd, want dit hou ik niet vol.

  Reactie
  #2

  Laat dan eens testen op het cytomegalovirus. Dat is een "zusje" van Pfeiffer

  Reactie
  #3

  Hier ben ik recentelijk ook al op getest ( 2 maanden geleden). Deze is Negatief. Ik wordt namelijk vanaf december en misschien zelfs daar voor wel, veel ziek. Dit gaat dan altijd gepaard met een afwijkend bloedbeeld. Als het weer wat beter gaat dan is het bloedbeeld relatief normaal.

  Ik heb vaak ontstekingen. Denk aan keel, maag en longen. Soms 1x per maand, soms 2x. Er komen weinig maanden voor dat ik niks heb.ik heb bijna elke week wel een paar uur koorts. Soms krijg ik ook rare schilferige ronde vlekken over mijn lichaam. Dit trekt na een paar weken weg. Dit gaat gepaard met gekke rode puntjes op mijn armen. Dit gaat ook vanzslf weer weg en kont weer eens terug. Ik moet ook snel overgeven en ben snel misselijk. Soms duurt het gewoon zo lang dat ik beter ben, nu ben ik ook weer 7 weken flink ziek.

  Reactie
  #4

  Laat dan je immuunsysteem checken met specifiek bloedonderzoek. Bespreek dat met je huisarts

  Reactie
Reageer op: Geen pfeiffer wat wel?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief