Bloedbeeld lijkt op pfeiffer, maar dit is het niet. Wat wel?

  • #1

    Onlangs ben ik bij de dokter geweest omdat ik ongeveer 1 a 2 keer per maand griepachtige klachten heb en mijn klieren zijn vaak opgezet.ik kan mijn studie niet afronden op deze manier, vooral niet in coronatijd. Naast deze klachten ben ik zwaar oververmoeid. Soms heb ik maanden dat het beter gaat.

    Ik ben ondertussen nu 7 weken aan 1 gesloten ziek. Dit begon met een buikgriep, toen keelontsteking, daarna long onsteking en nu zwaar verkouden. Ik heb bloedgeprikt en de bloedwaarden leken op pfeiffer. Toch maar een test gedaan en ik heb geen pfeiffer. Dit was vorig jaar ook zo.
    Na een drukke dag, krijg ik vaak verhoging/ koorts. Ik was vroeger altijd al snel ziek, maar vanaf december is het niet meer te doen en blijft het maar komen.
    Verder krijg ik soms gekke vlekken op mijn lichaam deze zijn rond en een beetje schilferig. Deze gaan ook weer weg na een paar weken.
    Wat kan dit zijn en is er een ziekte beeld waar dit op lijkt?

    ( ik ben ook getest op lyme en dit was het niet). Ik ben al doorgestuurd naar de internist.

    Reageer
Reageer op: Bloedbeeld lijkt op pfeiffer, maar dit is het niet. Wat wel?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief