Onverklaarbare opzwelling bovenlichaam

  • #1

    Hallo, ik hoop hier enkele raadgevingen te krijgen want ik word wanhopig. Momenteel is mijn huisarts mee aan het zoeken, maar we zitten met de handen in het haar. Ik heb al vrij lang (8 jaar) klachten die steeds verergeren maar vermits de basistesten altijd ok zijn en geen afwijkingen vertonen word ik steeds 'weggestuurd'. De klachten zijn extreem hoge bloeddruk (al jaren) schommelt rond 17/13. Hoge hartslag in rust (ong 150), enorm transpireren, mijn tandvlees wordt zwart, mijn benen worden steeds vermoeider etc. Nu onderging ik 6 maand geleden een operatie (borstverkleining en lifting). Ik ben 40 jaar en woog steeds 55kg, maar met enorme hangborsten. Sinds ik geopereerd ben vliegen de kilo's erbij, ik ben 20 kg verdikt sindsdien, maar enkel op buik en helaas ook de borsten, wat maakt dat na 6 maand de borsten terug even groot zijn als ervoor maar met enorme pijn omdat de huid niet elastisch genoeg is. Ik kan door de enorme omvang van mijn buik niets meer van de grond oprapen, kortom ik lijk hoogzwanger maar ben het niet. (Ik eet ook bitter weinig en wandel 1u per dag, geen veranderingen in dit patroon) De bloedtesten zijn wederom 'super', gynaecologisch onderzoek alles normaal. Ecg test norm, echografie norm. Er werd enkel een plompe bijnier vastgesteld en een licht hartritme stoornis, maar ik ben weggestuurd dat ik nog jong ben en het allemaal geen kwaad kan. Het moet opgevolgd worden. Maar ik ben op, ik kan niet meer, ik blijf opblazen en kan bijna niets meer. Heeft er iemand ook voor zo een raadsel gestaan en een oplossing gekregen? Dank je.

    Reageer
    #2

    Oh ja, misschien niet onbelangrijk, mijn schildklier werkt normaal, cortisol waarden in bloed normaal en 24u urine test geen afwijkingen. Mijn dokter dacht aan het syndroom van cushing, maar er is niets gevonden wat er op wijst, ziekte van lyme is getest negatief, geen diabetis, geen afwijkingen in de nieren. Hij maakt zich ook grote zorgen om de hoge bloeddruk en hartritme, maar kan dit niet linken aan de extreme gewichtstoename. Hij blijft de ziekte van cushing verdenken maar zonder enig spoor ervan te vinden kan geen gerichte behandeling gestart worden. Voor de (laatste test) mri scan moet ik nog 2 maand wachten eer het aan mij is.

    Reageer
Reageer op: Onverklaarbare opzwelling bovenlichaam


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief