Lesbisch of niet?

 • #1

  Hoii ik ben een demy en ben 17, soms schuur is wel is over mij kussen om klaar te komen maar nou heb k af en toe gedachtes alsof ik schaar met een meisje als k dat doe.. ik heb nu al 1,5 jaar een relatie met me vriend maar ineens had k die gedachtes en heb verder niet echt een behoefte eraan om het echt te moeten doen met een meisje maar wel ineens had k die gedachtes... kan dat zijn dat ik soortvan iets van lesbisch in me heb?

  Reactie
  #2

  Het kan natuurlijk zomaar zijn dat je lesbisch bent. Maar ook hetero's hebben wel eens af en toe een bijzonder gevoel bij iemand (of fantasie). Ik kreeg eens vlinders in me buik bij een vriendin, uit het niets, en sindsdien heb ik het ook nooit meer gehad. Ik heb wel eens gelezen dat dat vaker gebeurt, af en toe gevoelens hebben voor hetzelfde geslacht, ik zou het gewoon tijd geven. Ik denk dat als je er over een paar jaar nog eens naar kijkt je een duidelijker beeld zal hebben

  Reactie
  #3

  Maar k val verder niet op vrouwen. En ben gelukkig met me vriend heb gewoon alleen 1 keer die gedachte gehad denk verder nooit aan lesbische dingen of verliefd op meiden en heb der wel is overna gedacht ben k lesbisch alleen vind jongens gewoon nice alleen vrouwen vind k wel gewoon mooi ofzo maar daar hoef k toch geen lesbie voor te zijn..

  Reactie
  #4

  ??

  Reactie
Reageer op: Lesbisch of niet?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief