Lesbisch!???

 • #1

  Hoii ik had een vraagje. Ik weet namelijk 1000% zeker dat ik me niet aangetrokken voel tot vrouwen en ben ook nog nooit verliefd geweest en ook nu niet of iets.. alleen soms met vingeren denk ik dat ik langs een vagina schuur of bij porno heb ik zin om mezelf te vingeren. Ikzelf heb het idee dat dat komt vanwege benieuwd zijn voor hoe het voelt en omdat ne ook weet dat het lekker voet als je met je clit ergens langs schuurt. Maar die gedachtes of iets als je verder niks tot vrouwen aangetrokken voelt betekenen die gedachtes toch ook niet dat je lesbisch bent? Is dat echt vanwege nieuwsgierigheid en gaat dat missxhien ooit nog weg vind het namelijk irritant omdat ik totaal niet op vrouwen val en al een vriend heb 6 jaar.

  groetjes emily

  Reactie
  #2

  Weet iemand daar misschien een antwoord op.

  groetjes emily

  Reactie

  Het hebben van relatieproblemen kan je leven behoorlijk negatief beïnvloeden. Ben je voor jezelf of voor iemand anders op zoek naar een oplossing en heb je niet genoeg aan de antwoorden die je kunt vinden in ons forum? Ook dan helpen wij je graag verder.

  Wat te doen als jullie relatie onder druk staat?

  Wat te doen als jullie relatie onder druk staat?

  Jullie komen er samen niet meer uit. Het hebben van relatieproblemen kan dagelijks het leven behoorlijk belemmeren. Jullie hebben het... Lees verder
  Partner content
  #3

  Hallo? Zou iemand mij daar een antwoord op kunnen geven? Groetjes

  Reactie
Reageer op: Lesbisch!???
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief