Ben ik gay?

  • #1

    hallo, ik ben Joost en ik weet niet of ik gay ben. ik heb al een test gedaan op internet en daar staat dat ik eigenlijk wel weet dat ik niet gay ben. ik heb eigenlijk alleen nog maar relaties gehad met meiden, maar ik vind gay porno best geil om naar te kijken. groetjes joost, 14 jaar.

    Reageer
    #2

    Het is niet omdat je iets leuk vindt om naar te kijken of fantaseerd over iets dat dit iets zegt over je geaardheid . Er zijn zelfs mannen die met elkaar experiminteren zonder dat ze daadwerkelijk  gevoelens voor elkaar hebben . Heb je wel sterke gevoelens voor een man en heb je het gevoel dat je bij meisjes iets mist en niet die sterke aantrekkingskracht voelt . Dan kun je er aan denken dat je misschien toch  meer op mannen valt . Maar je kunt ook op mannen als vrouwen vallen . Dan ben je Bi .Testen op internet zou ik achterwegen laten. Die kunnen nooit kloppen . Alleen jij zelf weet wat je voelt of niet voelt en leuk of niet leuk vindt . Wees jezelf je hebt daar geen nep testen voor nodig.

    Reageer
    #3

    bedankt!

     

    Reageer
Reageer op: Ben ik gay?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief