Raar hard bultje op schedel

  • #1

    Hallo,
    Ik heb al heel lang (sinds ik 7 was volgens mij, ben nu 13) een raar hard bultje op mijn achterhoofd. Het lijkt wel alsof het op mijn schedel zit, want ik kan het niet bewegen. Op de andere kant van mijn achterhoofd zit er geen. Ik ben er nog nooit voor naar de huisarts gegaan, maar toch vind ik het wel vreemd. Ook is het denk ik wel een klein beetje gegroeid in die paar jaar, maar dan ook wel een heel klein beetje.

    Ik heb ook zo'n probleem bij mijn scheenbeen, maar dat is iets anders. Ik kom net twee weken terug dat ik dat heb, dus ik weet ook niet hoelang die er al zit. Het is een beweegbaar bultje dat toch nog wel hard is, en geen pijn doet wanneer ik er zacht op druk. Natuurlijk wel als ik er hard op druk, maar dat heb je overal wel. Ik voel het ook echter alleen maar als ik met mijn vinger over mijn scheenbeen via de voetkant naar mijn knie ga, en andersom niet. Dus eigenlijk twee vragen in een.

    Is dit erg of is dit volkomen normaal?

    Reageer
    #2

    Twee weken terug erachter*
    Sorry ik kan niet tegen mijn eigen spelfouten ๐Ÿ™‚

    Reageer
    #3

    Het is moeilijk om daar zo zonder enig onderzoek iets over te zeggen. Ga met de klachten naar de huisarts

    Reageer
Reageer op: Raar hard bultje op schedel


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief