Plotseling duizelig na onverklaarbare herinnering.

  • #1

    Hallo allemaal,

    Ik heb sinds een tijdje last van vrij erge duizeligheid.
    Het begint er mee dat ik mij iets herinner, een liedje, een flashback of iets dergelijks, maar het nergens kan plaatsen. Ik weet bijvoorbeeld ook niet meer of en waar ik dit heb meegemaakt. Vervolgens word ik heel erg duizelig, en krijg ik tintelingen aan mijn linkerkant, van schouder tot teen. Dit houd meestal zo'n 30 seconde aan, en dan zwakt het langzaam af. De ene keer is het intenser dan de andere keer, en soms heb ik het 3x op een dag, en dan weer een paar maanden niet.
    Ik ben er een keer mee naar de dokter geweest, na dat ik in mijn slaap een soort epileptische aanval heb gehad. Hierna meerdere onderzoeken gehad en gelukkig wijst niks op epileptie. Na die aanval zijn de duizelingen ook heel lang weg gebleven, maar sinds vandaag spelen ze weer op. Ik heb een tijdje geleden een EMDR behandeling gehad voor een PTSS stoornis. Ik ben zo benieuwd of er meerdere mensen zijn die dit hebben. Graag hoor ik jullie ervaringen omdat ik ook graag wil weten of dit door mijn psychologische gezeondheid komt, of dat ik de oorzaak ergens anders moet gaan zoeken.

    Groetjes, Tess.

    Reageer
    #2

    Ik denk dat je het toch bij de PTSS moet zoeken.

    Reageer
    #3

    Heb je al gevonden wat dit is? Ik heb hier namelijk ook last van

    Reageer
Reageer op: Plotseling duizelig na onverklaarbare herinnering.


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief