Rode puntjes die komen en gaan

  • #1

    Beste ik heb al een halfjaar last van rode puntjes die komen en gaan. Sommige momenten komen ze heel fel vooral op de borst, schouders, soms richt nek en lichtjes gezicht, lichtjes rug en buik.
    1 dermatoloog zei dat het kwam door te droge huid, dat het ontstekingen zijn in de huid maar de tonics en douchegel die ze voorschreef hielpen niet. 2de dermatloog zei dat het verstoppingen vd porien waren maar de pillen die hij voorschreef hielpen ook niet. Sukkel hier al maanden mee en wil is echt geholpen zijn. Iemand die dit ook heeft en weet wat het is en wat ik er aan kan doen?

    Reageer
    #2

    Misschien ben je ergens allergisch voor? Wanneer krijg je de plekkjes? Misschien krijg je ze na dat je iets hebt gegeten. Dan kan het zijn dat het een allergische reactie is.

    Reageer
    #3

    Stresssituaties kunnen dingen uitlokken. Verder kunnen er factoren spelen als voeding en tekorten aan bepaalde stofjes. Daarbij opgemerkt dat bloedonderzoek niet heel veel zegt over tekorten in je lichaam.

    Reageer
Reageer op: Rode puntjes die komen en gaan


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief