Verkeerd toegediend krjjgen van Propofol

  • #1

    Hallo,

    Ik vraag mij af wat t gevolg is als er in t verleden verkeerd Propofol is toegediend?

    7 jaar geleden ben ik behandeld geweest en ik zou onder narcose gebracht worden. Tijdens t prikken voor een infuus (voor t toedienen voor Propofol) gaf ik al in t begin aan dat het slangetje niet goed zat. Het zoutvloeistof wat ze eerst spuiten om door te spoelen prikte enorm.
    Eenmaal in de operatiekamer spoot de anesthesist in mijn arm dat spul in maar ik kwam maar niet in slaap. Toen ze elkaar verbaasd aankeken en vervolgens naar m'n arm keken zagen ze dat het onderhuids terecht was gekomen en niet in m'n aderen.
    Ik heb vervolgens een week lang mezelf elke dag moeten melden en na laten kijken bij de afdeling poli chirurgie. Een co arts vertelde mij toen dat dit niet pluis is voor in de toekomst.
    Maar ik heb nooit door gevraagd wat de consequenties zijn daardoor voor mij, het was een chirurg in opleiding en kon niet vrijuit praten had ik t idée.
    Mijn vraag aan u nu is... Wat kan men daar aan overhouden op lange termijn?

    Dit houdt mij al jaren bezig namelijk.

    Bij voorbaat dank.

    Reageer
    #2

    Ik kan die vraag helaas ook niet beantwoorden. Ik kan er ook geen info over vinden

    Reageer
Reageer op: Verkeerd toegediend krjjgen van Propofol


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief