gespannen benen door stress

  • #1

    Wat kan ik doen om m'n benen te ontspannen? Vanaf mijn middel staan alle spieren gespannen. Ik weet dat dit door stress komt.

    Ik zit nu in de laatste 2 maanden van werken en leren (carrière switch), ongeveer een maand geleden hoorde ik pas dat het praktijk gedeelte als onvoldoende wordt beschouwd. Toen begonnen de klachten. Het wordt nu alleen steeds erger, ook als ik 's morgens wakker wordt zijn m'n benen al gespannen. Soms, aan het einde van de dag doen ze zelfs zeer. Het lukt me niet ze te ontspannen.

    Iemand ideeën hoe ik door de laatste 2 maanden heen kom?

    Reageer
    #2

    De beste en snelste oplossing is waarschijnlijk een fysiotherapeut.

    Je kunt ook zelf spierontspanningsoefeningen doen. Je kunt ze vinden in onderstaande link
    http://www.dokter.nl/dossiers/angsten/284-hoe-kan-ik-mijn-angstgevoel-beheersen-deel-1/

    Reageer
    #3

    ik heb hier ook al een paar weken last van.. kan mijn onderbeen niet ontspannen. Het voelt alsof er aan mijn been en kleine teen getrokken wordt. Het beangstigd me enorm. Heb ook het gevoel minder kracht in mijn handen te hebben, ze voelen erg stijf en snel vermoeid. Ik heb al een paar jaar last van stress door allerlei gebeurtenissen en heb sinds kort ook echt een enorme ziekteangst. Ben nu ook erg bang dat ik misschien MS heb..

    Reageer
    #4

    Hallo,

    Ik vroeg me af hoe het uiteindelijk is afgelopen met jou?:)

     

     

    Reageer
    #5

    @bobo

    Reageer
Reageer op: gespannen benen door stress


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief