Inframass-matras – een hulp bij artrose?

  • #1

    Is een Inframass-matras aan te bevelen bij artrose en krampen (ondanks magnesiumtoevoer)? Zal wel waarschijnlijk boven de 3000 € kosten - ze maken er een geheim van. En is het hetzelfde als andullatie?

    Reageer
    #2

    Beste anoniempje

    Er zijn een aantal andullatie matrassen op de markt die zichzelf verkopen als de oplossing of pijnverzachting tegen artrose. Er is geen enkel medisch bewijs dat deze matrassen helpen. Ondanks hun medische "certificaten".

    Meestal wordt via verkoop acties in dorpscentra en dergelijke gelegenheden verkocht. Waarmee het aankopen zijn die net als bij huis aan huis verkoop herroepen kunnen worden. Zolang je er maar op tijd bij kan zijn om je geld terug te zien.

    Hhp is denk ik het bekendate merk op de markt. Daarnaast heb je nog inframass, sinewave, oscillatie, enz. Over inframass is relatief weining informatie te vinden. Sinewave zou volgens google chinese namaak zijn.

    Naar mijn gevoel zijn er betere oplossingen om artrose te bestrijden. Magnesium toevoer is één van de zovele om aan je voeding toe te voegen. Je voeding drastisch aanpassen naar een voornamelijk groeten en fruit dieet helpt ook.
    Meer tips vind je via http://www.bewegenzonderpijn.com

    Mvg

    Reageer
    #3

    Mijn vrouw en ik zijn reeds 2,5 jaar tevreden klanten van Inframass.
    Mijn schoonbroer heeft zo'n gele andullatie en heeft maar liefst 1000 € meer betaald dan wij, terwijl hij onze Inframass zelf warmer en beter vindt 🙂

    Reageer
    #4

    Mijn moeder en ik hebben elk een Inframass-matras sinds november 2015 en zijn zéér tevreden!

    Reageer
Reageer op: Inframass-matras – een hulp bij artrose?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief