Knie klachten

 • #1

  Geachte heer/mevrouw,

  Ik ben 7 maanden geleden gevallen op mijn knie, die was direct blauw en binnen nog geen dag was mijn knie enorm dik en mijn hele linker been was erg blauw tot mijn tenen. Ik heb fysio gehad en pijnstillers diclofanac en ook naproxen. Foto's zijn er ook gemaakt maar geen breuk kunnen vinden. twee weken geleden naar een octopeet geweest, die vertelde me u heeft verrekte kniebanden en een geirriteerd kniekapsel. Ik kreeg weer naproxen en moet naar de OCA groep. voor therapie. Nu is mijn vraag is dit wel juist, nu ruim 7 maanden klopt en steek mijn knie en is hij nog steeds loeie heet, je kan er gewoon een eitje op bakken. Dit is toch niet goed. en zijn er betere medicijnen want dit werkt niet. Diclofanac, en naproxen.
  weet weet de oplossing.

  groetjes
  bianca

  Reageer
  #2

  Destijds was de knie dik en blauw en het been ook, vertel je. Welk onderzoek is er destijds dan gedaan? Is er bijvoorbeeld wel een röntgenfoto gemaakt?

  Reageer
  #3

  Er zijn destijds foto's gemaakt maar men kon niks vinden.

  Reageer
  #4

  De orthopeed is de medisch specialist die uw knieën het beste kan beoordelen. Dus als de orthopeed deze diagnose stelt, dan kunt u daar in principe op vertrouwen. Als de behandeling niet naar wens is of weinig resultaat geeft, dan kunt dit opnieuw met deze arts bespreken. Mogelijk zijn er alternatieve behandelopties. Ik kan mij voorstellen dat een fysiotherapeutische behandeling of zelfs chirurgie (kijkoperatie) soelaas kan bieden.

  Reageer
Reageer op: Knie klachten
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief