haaruitval

  • #1

    Wegens seberoisch exceem gebruik ik nu 3 weken topicorte en lamicil op advies van de huidarts. Sindsdien valt mijn haar uit, van de dikte van de staart is momenteel nog maar een derde over en het gaat nog steeds door. Wat te doen? Wanneer houdt dit op? Groeit het na de behandeling weer aan?

    Reageer
    #2

    ik ben geen arts en zeker geen huisarts, maar wat een vreemde combinatie.
    echt zoiets van "we geven maar alles, dan zal het wel ergens goed voor zijn"
    het is allebei troep. maar soms kan een kuurtje helpen(b.v.bij schimmel), het probleem doet zich voor dat ze zo'n eczeem niet genezen maar onderdrukken, daarom ben ik veel meer voor alternatieve middelen bij jouw klacht.
    overleg eerst maar even met jouw arts over de haaruitval en wat je van plan bent.
    waarom ga je b.v. niet naar een arts in de Chinese Geneeskunde, die kan jou anders/beter behandelen. wat ook supergoed helpt is paardenmelkproducten, informeer daar eens naar.
    groetjes, Brenda

    Reageer
    #3

    Zonder beoordeling door een dermatoloog is hier niets met zekerheid over te zeggen.

    Het is bekend dat Topicorte symptomen van een huidinfectie kan maskeren, waardoor niet goed duidelijk is wat nu werkelijk de bron is van de klachten.

    Tevens kan juist Topicorte de huid beschadigen waardoor er mogelijk sprake kan zijn van allopecia diffusa als gevolg van het Topicorte gebruik. In overleg met de dermatoloog kunt u dan beslissen de behandeling te stoppen.

    Ook van Lamisil is bekend dat het ernstige huidreacties kan veroorzaken, lees hiervoor de bijsluiter.

    In beide bijsluiters staat vermeld dat bij onverwachte mogelijke bijwerkingen contact dent te worden opgenomen met de voorschrijvend arts. In uw geval dient u dus de behandelende dermatoloog te consulteren, en te informeren over de mogelijke gevolgen van de u voorgeschreven medicatie.

    Reageer
    #4

    Mijn zoon heeft juist topicorte gekregen doordat hij haaruitval had. Met bosjes tegelijk op de aangedane plek

    Reageer
    #5

    En, helpt Topicorte?!

    Reageer
Reageer op: haaruitval


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief