Erge verzuring armen

  • #1

    Hallo,
    Begin januari kreeg ik ineens last van mijn onderarmen (boven op) het typen ging moeizamer en het werd ook erg vermoeiend. Het lijkt wel of het gelijk verzuurd bij de minste beweging.

    Nu zijn we 5 weken verder en is het nog niet over. Het is wat meer uitgebreid naar mijn bovenarmen en dan voelen mijn bovenarmen alsof er een band omheen zit en de andere keer voelen ze heel zwaar en is alles erg vermoeiend (het voelt eigenlijk dan de hele tijd verzuurd).

    Ook merk ik dat mijn polsgewrichten en de botten bij mijn bovenarmen zeer gaan doen. Als ik de trap oploop en boven ben dan zijn mijn benen gewoon moe en voelen ze ook verzuurd aan. Ik voel ook de hele tijd mijn hartslag kloppen in mijn armen (ik heb wel een lage hartslag en bloeddruk).

    Herkent iemand dit? Ik hoor het graag.

    Reageer
    #2

    Misschien goed om dan eens met de klacht naar de huisarts of een fysiotherapeut te gaan. Zonder enige vorm van onderzoek is het moeilijk om daar iets over te zeggen

    Reageer
Reageer op: Erge verzuring armen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief