Vraag

Vraag - Medische Forum - Dokter.nl

Vraag

 • #1

  Hoi ik heb echt een dom fout gedaan. Ik heb 15 aug seks gehad wel veilig condoom gescheurd maar niet in me gekomen.hiervoor had die al een zaadlozing gehad dus ik dacht ga een MAP nemen. 2 weken later in de ochtend test gedaan negatief dag daarna weer ochtend rest gedaan negatief. Daarna heb ik 28 aug veilig seks gehad condoom weer gescheurd niks in me geweest. Dus had ik geen MAP GEenomen omdat ik met mijn vriend dus 29/30 aug naar hotel zou gaan en al mis zou gaan ik de map kan nemen 30 aug heb k dus seks gehad en de condoom was gescheurd maar hij was ook nog eens klaargekomen. Ik heb meteen de MAP Genomen. Week later zou ik ongesteld moeten worden dat zou rond 6 sept zijn nu js het 8 sept en ben k nogsteeds niet ongesteld. Ik ben dus 2 dagen over tijd. Ik heb echt veel last van me tieren en tepels gezwollen en al maar k ben ma nie omgesteld. Ik heb ook last van veel afscheiding. En heb soms gevoel ik word nu maar dan ben ik het nogsteeds niet. Kan ik dan toch zwanger zijn?

  Reageer
  #2

  Ik kan er niet van slapen en lig heel de dag rond te draaien

  Reageer
  #3

  Als je nou de bijsluiter van map even goed had gelezen, dan had je geweten dat een map en dus zeker meerdere, je cyclus behoorlijk in de war kunnen gooien.
  En dat dat dus waarschijnlijk de reden is dat je nog miet ongesteld bent.

  (En je zou misschien eems over andere anticonceptie kunnen nadenken, als je telkens problemen met condooms hebt, scheelt stress en onnodig hormonen slikken)

  Reageer
  #4

  Ik ben ongesteld geworden

  Reageer
Reageer op: Vraag
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif