Beetje opgezette melkklieren of spieren..

 • #1

  Beste John,

  Ik had 27 april mijn menstruatie met een duur van 2/3 dagen.. En daarna klein beetje bloed/gewoon bijna geen bloed. Nu heb ik last van mijn borsten op 6 april. vooral de linker als ik aanraak en ik draag ook geen beha want ik heb kleine cups. Kan het door de kortdurende menstruatie dat mijn ovulatie er al bijna is. Ik ben een hypochonder en maak me druk over borstkanker ben 18 jaar.

  Reageer
  #2

  Ik wil ook meedelen dat ik 14 februari ook last had van erge borstpijn, die wel 2 weken duurde en toen had ik check gedaan bij dokter en dat waren opgezette melkklieren maar mijn ongesteldheid kwam pas na 2 weken. En in begin en midden maart heb ik helemaal niks gevoeld.

  Reageer
  #3

  Het antwoord heb je al gegeven
  erge borstpijn, die wel 2 weken duurde en toen had ik check gedaan bij dokter en dat waren opgezette melkklieren maar mijn ongesteldheid kwam pas na 2 weken.

  Reageer
  #4

  Nee john dat gebeurde voor het eerst in maand Februari 15e begon mijn die opgezette melkklieren. Nu heb ik mijn ongesteldheid gehad op 27 maart, dat 2/3 dagen duurde max. En nu heb ik aan de linkerkant dat ik voel dat het opgezet is of een soort knobbel weet ik niet( hobbelig?) + kan het dat ik mijn ovulatie al heb of ga krijgen, door kortdurende menstruatie?

  ik was

  Reageer
  #5

  28 februari begon mijn ongesteldheid. Hierbij moet je wel onthouden dat dit de laatste dag is van de maand en bij maart verder gaat.

  en op de maart 27e

  Is het dan logisch dat ik gewoon opgesette melkklieren heb door bijna ovulatie? Ik vrees me telkens voor kankerz

   

  Reageer
  #6

  De kortdurende menstruatie heeft niets met de ovulatie te maken. Maar het kunnen melkkliertjes zijn. En dat had je dus eerder ook al eens.

  Reageer
  #7

  Volgens mij schreef ik het verkeerd.. Bedoel gwn de klieren in de borst. Zijn dat melkkliertjes?

  Reageer
  #8

  dat klopt

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  moet ik me zorgen maken dat ik een opgezette klier heb. Vanaf vandaag dus 6 april en 27e was ik ongesteld geworden

  Reageer
  #10

  dus 6 april voelde ik die melkklieren. En 27 april was ik ongesteld

  Reageer
  #11

  Dat is niet iets om nou meteen bezorgd over te zijn.
  Je had het eerder ook al.

  Reageer
  #12

  Alleen is het niet vroeg na een mensturatie die opgezette klieren. Of is het normaal om rond die tijd te hadden. En die opzwelling van kliertjes was pijnlijker in februari en extremer en nu alleen als ik eraan zit. Is de tijd tussen dat ik menstruatie begon en de dag nu wel normaal om zulke dingen te krijgen. En het is ook vooral linkerkant net als de vorige keer. Mijn linkerborst ie ook groter. In maart onderving ik deze probleem niet

  Reageer
  #13

  De klieren kunnen altijd wel eens een keer aanwezig zijn. Ga naar de huisarts als je er zo bezorgd over blijft. Met borstkanker heeft het helemaal niets te maken. En al helemaal niet op jouw leeftijd

  Reageer
  #14

  Alleen als ik erop druk doet het een beetje pijn

  Reageer
  #15

  Jonge vrouwen tot aan de leeftijd van 40 hebben standaard meer klierweefsel. Dat kan gevoelig zijn en zelfs veranderen van vorm. Inderdaad is dat hormoongevoelig.

  Uit onderzoek blijkt dat dit klierweefsel geen verband heeft met een hogere kans op borstkanker.
  Een familielid dichtbij die borstkanker heeft gehad is wel een risicofactor.

  Uit onderzoek blijkt ook dat vrouwen die vamaf jonge leeftijd hun borsten met mammografie laten controleren, door die rontgenstraling wel een hogere kans hebben op borstkanker dan vrouwen die niet vaak een mammografie hebben gehad.

  Dit wil zeggen dat als er een keer is gecontroleerd, je geen moeder of zus met borstkanker hebt, en je zo ontzettend jong bent, dat je het idee van borstkanker beter los kunt loslaten. De spanning die je zelf veroorzaakt, is waarschijnlijk slechter voor je.

  Reageer
Reageer op: Beetje opgezette melkklieren of spieren..
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief