aureomycin

 • #1

  Ik heb een ooginfectie gehad waarvoor ik antibiotica moest gebruiken maar ook de zalf aureomycin niet enkel pikt het ,het is precies of dat ik heel de dag niks kan zien.Voel me heel eigenaardig ik probeer dat niet meer te nemen, maar is dat normaal dat dit zo een effect geeft?

  Reageer
  #2

  Dat zou kunnen

  Reageer
  #3

  Ik ben gestopt met de zalf maar heb enorm veel last van de oog ik zie wazig soms moet ik mijn oog dichtdoen zoveel tranen dat er weglopen ,is dat allemaal normaal?

  Reageer
  #4

  Die vraag kan ik zo niet beantwoorden. Je zou dan naar een oogarts moeten gaan

  Reageer
  #5

  Ik ben vrijdag of zaterdag 09/06/2021   -   10/06/2021. Één van de twee. Ik ben toen gaan slapen rond 23u. Ik ben vandaag op zondag 11/06/2021. Ben ik wakker geworden om 22u. Ik geef toe dat ik een beetje toen had gedronken. Maar is het dan normaal om te gaan slapen met een beetje pijn in je hart en linkerzij? Toen ik wakkerd werd en rechtstond. Ik voelde meteen dat mijn lichaam zwaarder was geworden. Wat is er aan de hand? (18j oud)

  Reageer
  #6

  "Ik geef toe dat ik een beetje toen had gedronken." je hebt bijna 24 uur geslapen... Ik denk dat "een beetje" een understatement is. Of had je buiten alcohol nog wat anders gebruikt?
  Je hebt gewoon te lang op een kant gelegen waarschijnlijk

  Reageer
Reageer op: aureomycin
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief