Nierstenen

 • #1

  Ik ben een vrouw van 63. Heb nu al 21 Jaar last van aanvallen in de linker flank. Dit heb ik 3a4x per jaar. Maar elke keer krijg je een morfine spuit. Die heb ik dan ook wel nodig. De pijn is anders niet uit te houden. Meerdere onderzoeken gehad. Echo CT scan. Maar niets te zien. Elke keer ook urine onderzoek daar is duidelijk aan te zien dat ik een blaasontsteking heb. Laatst na 3 dagen aanval en 3 morfine spuiten eindelijk een keer in het ziekenhuis terecht gekomen. Maar helaas CT scan niets te zien. Mijn urine is niet goed. Bloed geeft duidelijk een ontsteking aan. Maar ik krijg altijd een scan of echo als de pijn weer weg is. Ik ben er zo hopeloos van.en voel een grote handicap.
  Heb ik dan de steentjes al uitgeplast. Kunnen ze ook nog andere onderzoeken doen. Ik hoor niemand die dat zo vaak heeft. Waarom maken ze niet gelijk een scan als ik last heb. Nu zeggen ze gewoon tegen je.vja heel vervelend voor u maar we kunnen niets doen. Graag hoor ik van iemand die hier ook last van heeft.

  Reageer
  #2

  Naast doktersbezoek kan je een natuurgenezer raadplegen, die naar het hele plaatje kijkt. Soms kunnen ze ook testen met een spiertest of andere testmethode wat jouw lichaam nodig heeft en waar het euvel hem in zit. Heeft allerlei namen, zoals kinesiologie. Bij gevoeligheid voor blaasontstekingen is ook je darmflora belangrijk. Als je de pil hebt gebruikt tijdens je vruchtbare jaren. Die kan een boel ontregelen in je lichaam, wat zich niet zomaar herstelt. Antibioticagebruik ook niet best voor je lichaam en zou je moeten ondersteunen met probiotica en bepaalde voedingssupplementen.

  Reageer
Reageer op: Nierstenen
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief