Nierstenen

 • #1

  Hallo Allemaal,

  ik ben op zoek naar lotgenoten die ook met een niersteen te maken hebben.

  Na behoorlijk wat pijntjes erachter gekomen dat ik een harde niersteen van 12mm heb die operatief verwijderd moet worden (via de plasbuis naar de nier en daar proberen weg de laseren)

  Ik heb inmiddels een dubbele j katheter gekregen en dat was echt even geen pretje!!
  Nu na 1.5 week deze pijn onder controle gekregenz

  Nu het vervolg traject; de operatie.
  Hier zie ik verschrikkelijk tegenop!
  Ik heb al vele stukken gelezen hoe je je zelf rustiger kan proberen te krijgen, maar in mijn drukke koppie lukt dit helaas niet..
  Ik moet nu nog 2.5 week wachten tot de operatie en het lange wachten valt mij heel zwaar..

  Ik ben dan ook benieuwd naar ervaringen van mensen met soortgelijke klachten/problemen en wat daar tegen zou kunnen helpen..

  Reageer
  #2

  Hey F,
  6 dec DJ katheter gekregen. Afgelopen donderdag zouden ze mijn steen en kather eruit halen. Helaas ben ik afgebeld. Te weinug bedden en zieke doktoren.
  Ik kan niet wachten tot de catheter eruit is. Elke dag sta ik gelukkig op maar aan het einde van de dag krijg ik steeds meer last. Hoe meer ik loop buk, til of sta. Hoe eerder en meer ik last krijg. Gisteren nog gebeld naar ziekenhuis maar zelden bellen nog steeds alle operaties af. Dus ik zie het nog niet snel gebeuren. Wel weer nieuwe medicijnen gekregen maar ik wil er gewoon vanaf. Ik kijk nu naar andere ziekenhuisen of over de belgisch of duitse grens.

  Reageer
Reageer op: Nierstenen
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief