vage klachten (warme verdoofde mond, keelpijn, hoofdpijn)

 • #1

  beste,

  ondertussen ben ik al meer dan 4 weken aan het sukkelen met mijn gezondheid.

  4 weken geleden werd ik neusverkouden en kon ik geen geuren meer waarnemen. gezien de omstandigheden een corona test uit laten voeren (negatief). gezien ik ook andere klachten ontwikkelde (druk op hoofd, pijn bij bukken, last van mijn keel) afspraak gemaakt bij huisarts, die mij een antibiotica kuurtje gegeven heeft (hij vermoedde holteontsteking).

  de antibiotica kuur sloeg niet aan en de klachten breiden zich uit. meest vreemde klacht is dat ik een vreemde warmte voel in mijn neus en mond, alsof mijn tond in brand staat en de lucht die ik inadem veel te warm is.

  Opnieuw afspraak gemaakt met de huisarts, die mij een fluticason neusspray heeft gegeven om mijn neus open te houden.

  na 2 weken lijkt deze neusspray me ook niet te gaan redden en wordt ik er een beetje moedeloos van.

  de klachten gaan erg op en af. voornaamste klachten zijn: brokgevoel in de keel, keelpijn, pijn bij slikken, warm gevoel in mond en neus, reuk en smaak beleving verstoord, oorpijn, hoofdpijn. hoewel ik geen hoestprikkel heb, heb ik voor mijn gevoel wel last van dik plakkerig slijm, gezien dit vast lijkt te zitten in mijn keel schraap ik dit vaak op. tevens zie ik een gele aanslag achterin mijn mond (gehemelte).

  Zeker in deze gekke tijd, maak ik me toch wel zorgen. het duurt nu al 4 weken en ik de klachten zijn volledig nieuw en vaag voor me.

  Reactie
  #2

  Advies vragen aan complementair genezer. Iemand die kijkt naar je voedingspatroon en kan adviseren over wat voedingssupplementen en natuurlijke middelen. Antibiotica verstoren je darmflora en zorgen voor verlies van vitaminen en mineralen dus zorgen dat je dat helpt te herstellen. Bij slijm kan bijvoorbeeld NAC helpen: N-Acetyl Cysteïne.

  Reactie
Reageer op: vage klachten (warme verdoofde mond, keelpijn, hoofdpijn)
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief