Stoelgang steeds catastrofaal

 • #1

  Na weken problemen met de stoelgang, eerst bloed bij stoelgang nu poepen bij stoelgang lukt zeer moeilijk heb laxeido genomen en dolaxel en helpt niet echt krijg beetje diaree.Ben nog gisteren bij huisarts geweest en zei dat mijn maag zo hard als steen is en dat ik een lavement zou moeten doen? Nu ben ik vandaag een paar keer naar wc geweest en toch paar keer diaree gehad maar mijn maag blijft zo hard als steen moet ik dat lavement doen of moet ik nog even afwachten?

  Reactie
  #2

  Die vraag kan ik niet beantwoorden.

  Reactie
  #3

  Voel me steeds opgeblazen en soms diaree en nu terug kan ik niks doen bij stoelgang?

  Reactie
  #4

  Eet je een beetje gezond?

  Reactie
  #5

  Ja hoor grœnendael,fruit,veel vlees weliswaar maar drink veel water.

  Reactie
  #6

  Veel vlees is niet goed

  Reactie
  #7

  Heb net diaree gehad met vermenging van helder bloed? Dat bloed maakt mij echt zeer bang is dat normaal diaree met helder bloed?

  Reactie
  #8

  Ben een paar uur geleden naar de spoed geweest en het zou eventueel een anale fissuur kunnen zijn,de arts had een zalf op mijn aars aangedaan alhoewel dat hij zeer diep niet kon gaan omdat ik overgevoelig ben.Nu hij heeft me daflon en cose anal voorgeschreven doch ben ik 10 minuten geleden naar het wc geweest en kreeg diaree met bakken bloed??? is dat normaal heel dat geval?

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Het kan door wen aambei worden veroozaakt

  Reactie
  #10

  Zoveel bloed dat uitkomt door een aambei, ik blijf ongelofelijk veel diaree hebben precies water dat uitkomt en doch ben ik bij die arts op spoed geweest en geeft me die medicatie gegeven.Ik hoop dat het niks inwendig is.Heb ook nog buikkrampen bij.

  Reactie
  #11

  Bakken bloed is wel erg veel. Neem dan contact op met de spoed

  Reactie
  #12

  Maar ben net een uur of 2 van de spoed teruggekomen en heb net bij mijn stoelgang veel bloed gegaan op wc papier en op t wc zelf.

  Reactie
  #13

  Dus anders dan voorheen?

  Reactie
  #14

  Je hebt het nou over bakken bloed. .

  Reactie
  #15

  Wel ja er kwam heel veel helder bloed op wc papier en bij de stoelgang en was precies meer als nadat de dokter het zalfje had ingedaan,waarschijnlijk door het pushen is het weer open gegaan en krijg diaree precies water en voel me totaal opgeblazen

  Reactie
Reageer op: Stoelgang steeds catastrofaal
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief