Kaak is niet symetrisch

  • #1

    Beste

    Ik heb al tijden een scheven kaak, de ene kant is gewoon veel groter dan de andere. Ik eet dan ook wel veel kauwgom maar voor lange tijd alleen aan de linker kant dus ik besloot met de rechterkant te gaan kauwen dan merk ik dan nog steeds de linker kaak al het werk doet wanneer ik een flinke portie neem om te kunnen voelen wat ik nu wel gebruik. Ik heb ook nog een beugel voor als die informatie nodig is. Ook is er een tand aan de onderkant langer dan de andere wat er voor zorgt dat ik me kaak niet goed in het midden kan leggen van me mond denk ik. Mijn vraag is nu wat moet ik doen? Welke dochters moet ik zien of wat kan ik doen? Ik denk namelijk dat mijn kauwgom manier niet goed werkt helemaal door het geval met me langere tand.

    Alvast bedankt Kars

     

     

    Bijlagen:
    Reageer
    #2

    Aan verschil in grootte doe je niets. Verschil in symmetrie kan komen door lichte scheefstand van de atlas dus die bovenste nekwervel. Een atlascorrectie kan dan helpen. Wat betreft die langere tand zou je moeten overleggen met orthodontist. Veel kauwgum kauwen lijkt me niet gezond.

    Reageer
    #3

    Botox injecties hielpen bij mij. Je kauwspier is verdikt.

    Reageer
    #4

    Masseter verdikt aan 1 kant. Botox injectie bij de Kaakchirurg

    Reageer
Reageer op: Kaak is niet symetrisch


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief