Metaalsmaak

  • #1

    Ik ben radeloos. Al weken last van een metaalsmaak in mijn mond.. 3x klein beetje bloed in me mond gehad. Maar nu niet meer. Tandarts geweest, kno arts geweest (heeft ook via een slangetje via mn neus gekeken ) niks gevonden.
    Via de huisarts 2 bloedonderzoeken gehad.. oa ook ontstekingswaarde.. niks aan de hand!! Sinds vandaag ook wat geiriteerd gevoel in mn buik, veel boeren laten en metaal/bloedsmaak... nu van de huisarts pantoprazol gehad. Zojuist begonnen met de 1e pil. Maar wat kan het nou zijn? Voel me verder goed, geen pijn...(wel ook veel last van een droge mond )... huisarts maakt zich niet druk maar ik wel!
    34 jr. Verder geen bijzonderheden (rook wel) iemand ervaring ? Word er gek van!

    Reageer
    #2

    En soms ook last van misselijkheid...

    Reageer
    #3

    Roken zorgt wel voor een belasting door gifstoffen, waaronder cadmium en voor verlies van voedingsstoffen, waaronder vitamine C en zink en het zorgt voor verzuring van je lichaam. Kan tot klachten leiden. Maagzuurremmers zorgen ook voor verlies van vitaminen en mineralen. Eventueel pilgebruik zou ook klachten kunnen geven. Een complementair genezer zou je nader advies kunnen geven.

    Reageer
    #4

    Hoi Kimber, ben je al eens onderzocht op vitamine B12 gebrek? Voor ik de injecties B12 kreeg had ik ook metaalsmaak in mijn mond door spontane bloedinkjes van mijn slijmvliezen (overal trouwens). Ik was ook misselijk, had ook een droge mond en nog heel veel meer vage klachten waar niemand wat mee kon. Omdat veel dokter niks van B12 tekort af weten onderzoeken ze je er ook niet op. Bij mij heeft het jaren geduurd voor uitkwam dat dát het was. Na een aantal injecties waren bijna alle klachten over. Laat je geen pillen aansmeren want die helpen niet, ze maken de omstandigheden alleen maar erger.

    Reageer
    #5

    Beste Sylvia.

    Bedankt voor je reactie. Hij heeft op van alles geprikt maar weet inderdaad niet of dit ook op b12 vitaminen geweest is.

    Ik heb nu weer pillen voor mijn maag gekregen , pantoprazol ..  dit ook.ivm wat maagzuur en veel boeden. wil even afwachten of de smaak in me mond minder word maar anders ga ik maandag weer langs en zal ik dit ook bespreken... bedankt voor je tip! Het is zo vervelend... kan nergens anders aan denken... zo vervelend je mond.

    Reageer
Reageer op: Metaalsmaak


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief