Peri-anaal abces

  • #1

    Beste forumgangers,

    Ik heb sinds een paar dagen een zwelling bij m’n anus die groter wordt, hard aanvoelt, pijn doet en niet lijkt op een aambei. Ik studeer geneeskunde en ben helaas tot de conclusie gekomen dat het bijna niet anders kan dan dat dit een peri-anaal abces is.

    Ik ga morgen naar de dokter en weet vrij zeker dat ik daarna doorverwezen zal worden naar een chirurg om het abces operatief te draineren. De bult doet pijn, maar niet extreem veel en is nog niet extreem groot.

    Mijn vraag is: hoelang duurt het proces om hiervan te herstellen en kan ik nog gewoon normaal functioneren tijdens het herstellen?
    Ik begrijp dat dit afhankelijk zal zijn van de grote van het abces en het evt. bestaan van een fistel, maar ik ben 23 jaar oud en verwacht gezien de geringe klachten dat het meevalt. Ik wil graag een indicatie van wat ik kan verwachten bij een gunstig herstel

    Reageer
    #2

    Daar kan alleen de arts die de ingreep zal doen je antwoord op geven op basis van de ingreep dus

    Reageer
Reageer op: Peri-anaal abces


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief