Medische ingreep aan ingegroeide teennagel heeft niet gewerkt

  • #1

    Ik heb nu ongeveer 2 jaar last van een ingegroeide teennagel. Ik heb het vijf keer door de huisarts laten knippen maar telkens groeide de nagel op dezelfde plek weer in. Vervolgens heeft de huisarts mij doorgestuurd naar het ziekenhuis. Daar heb ik vijf maanden geleden een ingreep gehad en dacht ik dat het over was. Nu begint mij teennagel echter weer in te groeien, op precies dezelfde plek.

    Ik heb de huisarts gebeld en die stuurde mij direct weer door naar het ziekenhuis. Die heb ik vervolgens gebeld en ze zeiden dat ik dan weer een nieuwe ingreep moest krijgen. Die ingreep heeft mij vijf maanden geleden heel veel geld gekost (hoog eigen risico). Dus ik wil dat nu niet zo maar nog een keer doen aangezien het de vorige keer ook niet opgelost is. Ik zit er nu aan te denken om eerst een gesprek/consult met een arts te hebben, maar ik weet niet of dat iets op gaat leveren. Mijn vraag is dus of er hier mensen nog suggesties hebben wat ik het beste kan doen en of er nog andere mogelijkheden zijn om mijn probleem met mijn teennagel op te lossen.

     

    Reageer
Reageer op: Medische ingreep aan ingegroeide teennagel heeft niet gewerkt


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief